A JOBBIK-nak kellene Kárpátalja?
Nagyjából ez a Jobbik véleménye Kárpátaljáról és a megalkuvó magyar diplomáciáról:
https://www.youtube.com/watch?v=ausCsqk7TAY&feature=youtu.be
A lényeg 1:38:36-tól kezdődik, Gaudi-Nagy Tamás felolvassa a petíciót Kárpátaljáért, amit aztán átadtak a "magyar" külügyminisztérium ott lévő dolgozóinak (állítólag egyikük Martonyi személyes munkatársa volt).
Levédia és Etelköz is!
Szebb jövőt
Végre eljött ez a nap. Az ukrán miniszterelnök bejelentette, hogy lemond a beregszászi járásról, az ungvári járás nyugati és a nagyszőlősi járás déli részéről Magyarország javára. Az átadás ma éjjel 23:59-kor történik meg, az ott élő ukránok egy része önköltségen elköltözik.
Nem hiányzik nektek 100 000 magyar ?!
Hogy szedném le a fejedet !
Én is gúnyhatáron túli vagyok, Délvidék, és az nem hiányzik ?!
Nevetséges vagy.
A Jobbik nem kevesebbet szeretne az egy tömbben élő magyarok számára, mint ÖNRENDELKEZÉST. Amit már rég óta ígérget mindenki.
A Jobbik kiállna, a Fidesz csak mesél. És mondhat aki amit akar. Nem várná meg a következő választást, nem értek egyet az előttem szólóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!