Szeretnétek egy köszönetet hallani?
Köszönöm,hogy a Fidesz nyert! Ennél jobb választása sosem lesz Magyarországnak,az inteligencia nem is érdemel ilyen kimagaslóan elismert munkájú,és az emberekkel törődő pártot! köszönöm az egykulcsos adórendszert,amivel mindenki jól járt,csak annyi ,hogy kevesebb a fizetésem,és többet kell dolgozni,de nem baj,ÉRTÜNK TESZIK!! Köszönöm,hogy többet kell dolgoznom a pénzemért,de nekem ez így jó! Köszönöm,hogy az állam mindenbe beleszól,így meg tudja nekem mondani,hogy mit mikor és hol csináljak! Hiszen ők tudják,hogy mi a jó nekem. Most,hogy ennyien megszavazták ezt a pártot,ami eddig is olyan sokat tett értünk,mostantól csakis narancsot fogok vásárolni a boltban,és a piros almától óckodni fogok. Egyszóval KÖSZÖNÖM az összes jót! A rezsicsökkentés csak hab a tortán,végülis az élelmiszerárak mennek föl,de ez kit érdekel,hiszen itt a rezsicsökkentés!! Nekem ennyi is elég,ők már túltettek mindenen!! Az úr 2010.esztendejében mindenki világossá tette,ők kellenek nekünk.
Nem baj,hogy lassan mindenki mélyszegény lesz,értünk teszik ezt is! EGYSZÓVAL KÖSZÖNÖM!
Csak nehogy belétek csapjon egy atombomba.
21F
Nekem ne köszönd,én nem rájuk szavaztam...
Nagyon sajnálom,hogy úgy néz ki,hogy a 2/3 is megvan nekik :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!