24 év után az emberek miért ennyire megértőek még mindig a politikával kapcsolatban?
Megértem, szavaznak a Jobbikra, okés, még azt is megértem, hogy Fideszre, de miért szavaznak a Kormányváltásra? Miért? Miért van még neki egyetlen egy szavazója is?
Mi, mi evett titeket emberek?
Hát hiába mondá Isten, hogy "legyen világosság" (1 Mózes 1:3-5)?
És mondá az Úr:
-Szavazzátok kormányra a Jobbikot és lőn rendszerváltás.
Ez pogányság, ez Isten gyalázás, én ilyet nem teszek. Elnézést!
Felfogni nehéz, és itt most nem baloldali eszmékről van szó, mert a baloldalnak vélt MSZP és a társai nem baloldaliak, sőt ők magukat liberálisnak és egyéb dolgoknak vallják amikhez megint semmi közük.
Aki igazi Marx-i kommunista elveket vall az inkább szavaz Munkáspártra mint sem ilyen ügyefogyott bandára.
Na ezt én sem értem - főleg hogy ez nem is baloldal politika, hanem vmi egészen más.
Oké a Jobbik, oké a Fidesz, de tényleg hitelesnek mondható egy öszödi beszédről elhíresült Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy "összefogása"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!