Ugye jó helyre tettem az ikszet?
FIDESZRE szavaztam!!
Úgy gondolom ő az egyedüli aki jó úton jár:
Bevezette a rezsicsökkenést, nem lehet dohányozni bárokba, kevesebb lett a parlament létszáma, nem lehet mindenhol kapni cigit csak meghatározott dohányboltokba, megoldja az energiát a jő nemzedék számára (paks 2)
Vagy netán nem jó helyre tetem a voksom?
Régóta külföldön vagyok már.Mi ez a rezsicsökkentés?
Az adómból az állam befizet az áramszolgáltatónak,és így nekem kevesebbet kell fizessek?Lehet rosszul látom,de nem hiszem.Így van?
rossz helyre x eltél.
"Az adómból az állam befizet az áramszolgáltatónak,és így nekem kevesebbet kell fizessek?Lehet rosszul látom,de nem hiszem.Így van?"
Nem. Te tök sötét vagy. A szolgáltatók megcsapolták az országot és a FIDESZ nem hagyja többé, hogy irreálisan magas árakat vessenek ki.
14es vagyok
Nehezen hihető számomra.Ezzel kapcsolatban mértékadónak mondható(nem szerintem)Fidesz közeli hírportálok ugyanerről számoltak be amiről te.A baloldali kötődésűek,és ezekből még mindig több van,húzzák a szájukat hogy szegény multi megsertésedik aztán kivonul,de ennyi.Szerintem arról kéne beszámolni,hogy kötelezik a tisztességes árképzésre a szolgáltatót.Ez a rezsicsökkentősdi erősen alamizsnaszagú.Amolyan kampányfogás.Nesztek hülyék csoki ba@meg.
Én nem dohányzom,a füstje zavar főleg reggel nem szeretem,de a túlszabályozást és a betiltósdit kifejezetten gyűlölöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!