Külföldi magyarok! Nálatok is ennyien mennek a Fideszre szavazni?
Azért az elég viccesen hangzik. Pont azt a kormányt akarják elküldeni, aki miatt külföldre kényszerültek?
Nem akarom elhinni hogy vannak ilyen buta emberek.
Igen, ugyanezt tapasztalom én is, szintén Londonban. Sőt ismerek olyat aki Bristolból utazik a Fideszre szavazni.
2#, a kivándorlás a Gyurcsány kormány idején indult meg nagyüzemben. Egyébként én személy szerint nem hiszem hogy ha bármilyen párt is jut hatalomra az olyan feltételeket lesz képes teremteni otthon mint ami Nyugat-Európában van, szóval a ki és vissza vándorlás is folyamatos. Nekem az ismerőseim többsége 4-5 év ittlét után visszaköltözött és ez nem attól függött melyik párt kormányoz, hanem eddigre szedtek össze egy lakásra valót, vagy fizették ki a hitelt.
A Fidesz anno az elején volt jó,,mert akkor még mindenkinek jutott..
Most már csak nekik jut..
Kedves Utolsó!
Ez egy örök vita, hogy szavazhatnak e vagy sem, én azért támogatom, mert ők nem tehetnek arról, hogy elszakították őket tőlünk, ők ugyanott voltak, és ugyanott vannak, mint most!
Én nem tudom elfogadni, de megértem a véleményed, csak talán nem így kellett volna leírnod!!!!!
A másik meg az, hogy a Fideszre talán sok-sok rosszat lehet mondani, de a diktatúrától azért még nagyon távol van!
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!