Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megjelentek Budapesten ilyen...

Megjelentek Budapesten ilyen hirdetések, valami ilyesmi szöveggel: "Magyar, hetero, dolgozik - kihalásra ítélve? Nem! " (lehet, hogy nem pontos, de nagyjából ez). Ez mi a büdös nagy franc?!

Figyelt kérdés
Érti valaki? Képtelen vagyok megfejteni... Valami szélsőséges párt akar lenni?
2014. ápr. 4. 11:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%

"De hát mindig is az ilyen újnáci mozgalmak között volt a legtöbb látens homokvár."

Nekem van pár gonosz, "újnáci" ismerősöm, akik nem bírják a homokváraidat és a legtöbbnek van nője, akinek meg nincs közülük, az is szeretne. Most akkor paradoxonba kerül a világ és megreccsen, hogy nem homérok ezek a mocskos újnácik?

Amúgy nekem azok inkább homérnak tűnnek, akik úgy öltözködnek, úgy fésülik a hajukat, úgy beszélnek, úgy viselkednek, úgy artikulálnak és gesztikulálnak, mint egy homér és még ráadásul védik is őket, mint ha az ő érdekeikről is szó lenne, amikor valaki szót emel a homó sapiensek ellen.

2014. ápr. 4. 11:40
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Ehhez annyit tennék hozzá hogy Göbbels is meleg volt ennek ellenére csinált öt gyereket , meg hát Novák Elődről is hallani ezt azt... Na de mindegy nem is az a lényeg. Hanem hogy gyökér kampány.
2014. ápr. 4. 11:42
 13/26 A kérdező kommentje:

"Jah ha kiírja akkor náci. Egyértelmű hogy ha egy amerikai kiírja hogy amerikai angol anyanyelvű keres munkát akkor náci. Ez nem kérdés. Aki kirakja a nemzeti zászlaját az is náci. Aki franciaországban hirdeti hogy ő francia és felhúzza a francia zászlót ráadásul még munkája is van akkor náci."

Sőt, aki reggelre kakaót iszik, az is náci. Pontosan ezt mondjuk, örülünk, hogy nem értetted félre.

2014. ápr. 4. 11:43
 14/26 A kérdező kommentje:

"Amúgy nekem azok inkább homérnak tűnnek, akik úgy öltözködnek, úgy fésülik a hajukat, úgy beszélnek, úgy viselkednek, úgy artikulálnak és gesztikulálnak, mint egy homér és még ráadásul védik is őket, mint ha az ő érdekeikről is szó lenne, amikor valaki szót emel a homó sapiensek ellen."

Borzalmas, hogy mik vannak. Szerintem vigyük mindet koncentrációs táborba!

2014. ápr. 4. 11:45
 15/26 anonim ***** válasza:
16%

"Szerintem ez egy burkolt homofób duma."

Igen szerintem is. Ezért meg kellene tudni melyik ez a párt, mert évek óta nem tudom a voksom kire adni, de úgy érzem most megtaláltad nekem.

2014. ápr. 4. 11:47
 16/26 A kérdező kommentje:
Leírtam neked a kampányuk szövegét, majdnem szóról szóra. Ha ahhoz is hülye vagy, hogy így megtaláld, arról nem én tehetek :) Amúgy lehet, hogy neked tényleg rájuk kéne szavaznod, burkolt neonáci.
2014. ápr. 4. 11:52
 17/26 anonim ***** válasza:
12%

"Tőled is megkérdezem: szerinted miért kell külön hangsúlyozni, hogy "hetero"?"

Azért, mert a heterok el vannak nyomva a mai Magyarországon.

"Miért nem írják oda mellé még azt is, hogy jobbkezes, 175 cm fölötti, körülmetéletlen, kékszemű, übermensch?"

Azért, mert a jobbkezesek nincsenek elnyomva, sem a 175 centiméter felettiek, sem a kékszeműek. A körülmetéletlenek és az übermenschek egy kicsit, de azt nyilván kifelejtették.

"Miért kell egy kampányban szegregálni?"

Azért, mert a szegregáció jó dolog. Elősegíti a fejlődést és a jelenleg elért eredmények megtartását.

"Milyen párt jut neked arról eszedbe, ami kirekeszti a melegeket?"

1, Egy értelmes, értékeket képviselő párt.

2, Olyan párt, amelyik csak szavazatokat akar szerezni.

2014. ápr. 4. 11:53
 18/26 anonim ***** válasza:
32%

"Ehhez annyit tennék hozzá hogy Göbbels is meleg volt ennek ellenére csinált öt gyereket"

Igen, nyilván a homérek rengeteg gyereket tudnak csinálni, ha nem áll fel az asszonyra.

"meg hát Novák Elődről is hallani ezt azt..."

Novák Előd vagy nem homér vagy az, de akkor a két gyerek mástól van Túrótortának. Ez elképzelhető.

2014. ápr. 4. 11:56
 19/26 anonim ***** válasza:
36%

semmi bajom a homokosokkal.. engem inkább az ország gazdasági kizsákmányolása és szándékos leépítése aggaszt,

amit acionizmus "jobbról" (fidesz ) és "balról" egyaránt csinál. Egy nemzet maradjon meg nemzetnek és legyen nemzeti kormánya. Ha nem így lenne egészséges, Isten vagy Teremtő nem így teremtette volna meg.

Szóvaj Hajrá Jobbik, és nem mondja valaki ők a szélsőségesek, mert ők nem azok. Ők pont nem.

2014. ápr. 4. 12:01
 20/26 anonim ***** válasza:
22%

"Borzalmas, hogy mik vannak. Szerintem vigyük mindet koncentrációs táborba!"

Nem kell őket koncentrációs táborba vinni. Ma már elég fejlett a pszichológia tudománya és már rég megvannak azok a módszerek, amikkel ki lehet belőlük nevelni a mentális betegségüket, ahogy a depressziósokból is.

2014. ápr. 4. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!