Miért büdös a munka?
Nem állítom,hogy minden ember szívesen jár munkába,igen van olyan akiknek büdös a munka.De most őszintén,1 millióan lennének?
Egyébként már nem kötelező a munka,nincs KMK mindenkinek szíve joga dolgozni vagy otthon semmit tenni.
Mert mi értelme van? Azt látod, hogy mások nem dolgoznak mégis jól megélnek jár nekik a rengeteg állami támogatás különböző jogosultságok alapján. Ezzel szemben tee hóban fagyban mindennap kimész dolgozni és a jövedelmed felét elveszi az állam és odaadja azoknak, akik a kényelmes melegben benn ücsörögnek csak azért mert bizonyos kivételezett rétegéhez tartoznak a társadalomnak és a törvények szerint ellátás jár nekik.
Például ezekért.
12:07
Pont ez a baj hogy a gyerekszülés is elfogadott megélhetési módszer.
Hát igen! Szülnek agyba-főbe sokan. nekem is mondták, miért nem szülök még egy harmadikat is? Persze jó lenne, mert imádom a kettőt, akik vannak nekem, de egy harmadik sajnos most nem fér bele. Csak azért mert több pénzt kapnánk utánuk, felesleges. Annyival többe is kerül a gyerek.
Jelen pillanatban én sem dolgozom, no de nem azért, mert büdös a munka!! A kicsi 5 éves a nagy 9. Férjem 3 műszakban dolgozik, pesztra pedig nincs, csak magunk vagyunk. 4 órában sem kellek még takarítani sem! Pedig nagyon szeretnék dolgozni, mindenféle szempontból! Fejér megyei vagyok, ha esetleg tudna valaki ötletet adni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!