Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért esélytelen a jobbik...

Miért esélytelen a jobbik gazdaságpolitikája? Sok választót veszít ez miatt?

Figyelt kérdés

Főleg ezen az oldalon látható, hogy fiatalabb válaszírók szimpatizálnak vele, de náluk is a vélemény nyilvánítás egyfajta sajátossága a troll megnyilvánulás, vagy provokálás.

Nos kedves jobbik szimpatizánsok.

Miért lenne jó a ti pártotok gazdaságpolitikája?

Légy szíves fejtsétek már ki?

2014. ápr. 3. 14:11
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

" Elég gyenge eresztés vagy kedves kérdező. Mi ez tini duma? Voltál már Jobbik fórumon, vagy bármilyen más rendezvényen? Felvilágosítanálak hogy pont ugyanolyan emberekkel fogsz találkozni, mint bármelyik másik párt táborában."

feltételezem az írásod alapján, hogy jobbik párt szimpatizáns vagy.

először is a kérdésre válaszolj, mert nem azt csináltad.

és akkor a feletted lévő hozzászólásomat is válaszold már meg legyél kedves, hogy ha voltál már ilyen rendezvényen, hogy ez a párt miként gondolja ezeket a kérdéseket a gyakorlatban.

biztos elhangzott, csak tőlük senki sem tudja...

2014. ápr. 3. 14:54
 12/35 anonim ***** válasza:
51%

14:54:

1. Nem rendelkezel azzal a privilégiummal, hogy a többi felhasználót utasítsd.

2. A programot szakemberek állították össze, mi meg egyszerű emberek vagyunk. Ha részletek érdekelnek, akkor olyan forráshoz fordulj, ahol szakszerű választ kaphatsz.

Ha feltételezzük, hogy nem vagy olyan buta, hogy a GYK-tól vársz közgazdász melót, akkor ez megint csak megerősíti, hogy a szándékod a provokáció.

2014. ápr. 3. 14:58
 13/35 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem jó ez a kérdés. Engem is érdekelne egy összeszedett válasz. Azért valamennyire az egyszerű embernek is értenie kell, hogy mire szavaz, még ha nem is egy közgazdász szintjén. Én a magam részéről sokkal jobban adnék egy egyszerű ember jól megfogalmazott és ész szerű véleményére, mint egy közgazdász diagramjaira. A kérdésben pedig semmi provokációt nem látok, szerintem nyitottság van mögötte. És ha egy jobbikos rendesen leírná a választ, akkor annak is meg van az esélye, hogy meggyőzze a kérdezőt, vagy mást, aki olvassa.

Ez lehetőség a jobbikosoknak, amennyiben nem veszik támadásnak. Az eddigi válaszolók többségében annak vették.

2014. ápr. 3. 15:08
 14/35 A kérdező kommentje:

de érdekes eddig mindenki osztotta hónapokon keresztül az észt a jobbik programját illetően.

most várom, hogy azokat a kérdéseket amiket feltettem, megválaszolja valaki, ha már te nem tudod.

választásig még van pár nap, remélem addig lesz olyan aki megválaszolja, mert így nem tudom azt mérlegelni, hogy megérné-e erre a pártra szavazni.

mert ugye lén a csordaszelleme után nem akarok menni, hanem inkább a tények érdekelnek, és nem csak a szöveg.

előre is köszi a válaszokat.

2014. ápr. 3. 15:08
 15/35 A kérdező kommentje:

kedves 76%os

én is ugyanígy gondoltam.

végre valaki értelmesen fejtse már ki, mert hónapok óta csak a trianon meg meg az eu kilépés van emlegetve.

2014. ápr. 3. 15:09
 16/35 anonim ***** válasza:
55%
Oké, akkor térjünk vissza az alapokhoz. Olvastad a programot? Pontosan melyik részével kapcsolatban van kérdésed?
2014. ápr. 3. 15:17
 17/35 A kérdező kommentje:

a kérdéseimet már kiírtam.egyet lapozz vissza, ott van az oldal alján plussz ott az eredeti fő kérdés, miért esélytelen a jobbik gazdaságpolitikája.

semmi mást csak értelmes , kifejtős válaszokat várok.de szerintem még sok ember is.

de hogy könnyebb legyen, bemásolom neked ide erre a lapra is a fentebb lévő kérdéseket.

2014. ápr. 3. 15:20
 18/35 A kérdező kommentje:

"az a baj a gazdasági kijelentéseikkel, hogy nincs mögötte valós tartalom.

hogy akarna az ország az eu-ból kilépni?

mi lenne akkor az eu -s pénzekből megvalósuló ágazati fejlesztésekkel?

a multik elmenekülése utána adó és bevételkiesést mivel pótolnák?

kb egy millió ember aki munka nélkül maradna, miből keresne ugyanannyit, mint a multiknál, hogy az életszínvonala megmaradjon?

ezekre semmi válasz!"

itt az előző oldalról a pár kérdésem.

2014. ápr. 3. 15:21
 19/35 anonim ***** válasza:
61%

"Kedvencem tőlük az offshore milliárdok hazahozása, ami alatt azt értik, hogy külföldi, szuverén országok bankjait majd szerintük kényszerítik arra, hogy hazautalják a szerintük illegálisan szerzett pénzeket, amiket aztán nem ám, hogy megadóztatnának, hanem szimplán elvennének teljes egészükben. Mert az lopott. Mert ők azt tudják."

Ja, végül is tök jó, hogy 60 ezer milliárd forintunk van offshore számlákon. Ezzel tényleg semmi baj, ugye?

Amúgy meg lehetne indítani egy egész Európára kiterjedő mozgalmat az offshore pénzek ellen. Csak komolyabban kéne fellépni az ügyben.

2014. ápr. 3. 15:23
 20/35 anonim ***** válasza:
23%

Az EU-val kapcsolatban.

[link]

Nem kell vegignezned, Duro Dora beszel rola az elejen, kb 1 percnel.

2014. ápr. 3. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!