Fidesz szavazók, szerintetek mik fognak történni a következő 4 évben?
a véleményeteket mire alapozzátok?
köszönöm az értelmes hozzászólásokat
Én nem vagyok fidesz szavazó, de véleményem szerint a szokásos. Ugyan, mitől változott volna meg Orbán viktor és a bandája?
A 4 évente idedobott falat kenyér ez a rezsicsökkentés. Minden ciklus végén kapunk valamit, aztán kétszeresen elveszik. ...és sajnos még ezek után is sokan bedőlnek ezeknek az intézkedéseknek.
Jön egy "kis" megszorítás, majd a ciklus végén ismét kapunk valamit. Ez történne, ha a fidesz nyerne. De ne hagyjuk, győzzön a Jobbik!
4-es. Ha a jobbik nyerne ami reméljük nem így lesz én sem mernék kimenni az utcára nehogy a náci, meleg és romagyűlölők megöljenek.
Hajrá FIDESZ!!!!!
Nem vagyok Fidesz szavazó de azért segítek : az ami mind a két Fidesz kormány alatt történt.
Az ország minden létező erőforrásának Fidesz közeli zsebekbe juttatása. Az ország teljes felélése. A Nyerges-Simicska páros az igazi hatalom az országban. Orbán egy populista báb aki annak él , hogy neki tapsoljanak. Addig ez a két maga módján egyébként el kell ismerni zseni , ezt kihasználva valódi maffia birodalmat épít fel.
'Ugyan, mitől változott volna meg Orbán viktor és a bandája? (...) Minden ciklus végén kapunk valamit, aztán kétszeresen elveszik."
Azt tudod, hogy őket még sosem választották újra ugye? A két 4 évük között volt másik, ha el is vették, amit adtak, azt nem ők vették el.
"3mas: mitől félsz, de most komolyan?"
Hát Gyurcsány már előre közölte, hogy itt polgárháborús állapotok lesznek, ha ők nyernek, de most majd nem lesznek olyan töketlenek, mint 2006-ban, hanem jó keményen odacsapnak majd az embereknek. (Igaz, akkor csak összeverték, meg a szemüket lőtték ki, tényleg nem voltak elég kemények... meg hát az nem is a választási vereség miatt volt az a tüntetés, hanem azért, mert beismerték, hogy szart se csináltak évekig, csak egy jó kampányt, amivel nyertek megint..)
Ha a FIDESZ nyer nem lesz számottevő változás.
Ha az Összefogás nyer akkor csődbe megyünk.
Ha a JOBBIK nyer akkor nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!