Vannak olyanok, akik tudják, hogy menni fognak szavazni, de még nem döntötték el kire?
Figyelt kérdés
Ha igen mely pártok között vacilálsz és mi alapján fogsz dönteni?
Kérem a kérdésre válaszolni és nem kötekedni egymással!
2014. ápr. 2. 19:22
1/5 anonim válasza:
én még nem tom. Igazából asse tudom hogy milyen pártok vannak meg miti gérnek. majd szombat vasárnap kigugölözöm asztán döntök
2/5 anonim válasza:
Igen amiatt vacilálok, hogy a szívemre vagy az eszemre hallgassak. Az a szerencsém, hogy 2 szavazólap van. Pártlistán a szívemre, egyéniben az eszemre fogok hallgatni. Azt elárulom, hogy pártlistán több párt is szimpatikus. Előzőleg az LMP-re szavaztam, de csalódtam, miután nekem szimpatikus politikusokat nem indítottak, akik már nem is tagok. Ezért az SMS pártra teszem a voksom. Egyéniben, pedig az Összefogásra.
https://www.youtube.com/watch?v=i6coUMfnNOM
3/5 anonim válasza:
Vona Gábor a baloldal beépített embere.
Rá már nem fogok szavazni!
4/5 anonim válasza:
Még vacillálok, az LMP, az SMS és a Kormányváltás a lehetséges jelöltek. Fogalmam sincs, mi alapján fogok dönteni, nagyon szeretném az LMP-t újra a parlamentben látni, de az is jó lenne, ha Seres Máriáék is bekerülnének (szeretem a civil kezdeményezéseket). Emellett egy olyan körzetben van az állandó lakcímem, ahol van esély egyéniben megvernie a Kormányváltás jelöltjének a Fideszes jelöltet, ezért lehet, hogy az egyéni szavazatom oda fog menni.
5/5 anonim válasza:
Jobbik és Fidesz között vacilálok, de inkább Jobbik, mert kell nekik is egy esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!