Összefogáspártiak! Nektek nem szúrja a szemetek, hogy a Mesterházy-féle koalíció csak szitkozódni tud?
Már megint egy jobboldali tudja sok balosnál pontosabban, hogy mi megy egy balos gyűlésen.
A sokatok által idolizált Amerikában ennek a negatív kampánynak kb. a százszorosa megy, nem csak országos, de helyi választások idején is.
De látom az újszülötteknek minden vicc új és lehet ártatlan szűzlányok szerepében tetszelegni, akiknek felháborító a f sz látványa.
A fidesz... persze,mit csinált? Azon kívül,h fel lett újítva néhány tér? Azon kívül lop.de nagyban. És kiszúrja aszemünket egy pár felújított térrel.Ezt olvassátok el!:
Nekem a legjobban az szúrja a szememet, hogy összeálltak.
Ha még el is hittem, hogy megújulnak stb. azzal részemről mindennek vége lett, hogy összeálltak mind, miközben egymásra is kígyót-békát kiabáltak, hogy így korrupt a másik, meg így nem jó semmire, meg csak a saját pénze érdekli, aztán meg nagy ricsaj után, mosolyogva, kézen fogva felosztják maguk között a terepet.. Ez undorító. Hiteltelen. Szerintem ezért is van sok bizonytalan ember, aki nem tudja, hogy kire szavazzon, mert ez egyszerűen visszataszító, amit csináltak a nagy megújulásban... Nem is tudom mit lehet erre mondani.
De Orbán is ORBÁN IS OOOOOOOOOOOOOOOORBÁNNAK IS..
Anyuuuuuuuuuuuuuu Orbán Viki elvette az autómatttttt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!