Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a koalíció győzne, szerinte...

Ha a koalíció győzne, szerintetek megszüntetnék a családi adókedvezményt ill. a gyed extrát?

Figyelt kérdés

Nem vagyok annyira képbe a politikával,egyik párt se a szívem csücske és tudom hogy ezt így nehéz megmondani.

De mégis,aki követi úgy rendesen az eseményeket,annak mi a véleménye?

Nem szeretném,ha vita indulna,nem ezért tettem fel a kérdést,hanem mert tényleg érdekel.

2014. ápr. 1. 12:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Igen, gyurcsány és bajnai is említette. Konkrétan gyurcsány családi pótlékot adna egyformán mindenkinek, de összeget nem mondott.
2014. ápr. 1. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
az adókedvezményt kivezetnék, a segélyezést növelnék, sokszor leszögezték ezt. ezért lenne káros megszavazni őket, ezzel csak az ingyenélők és pénzért gyereket szülők járnának jól, a rendes dolgozó családok meg nem.
2014. ápr. 1. 12:16
 3/12 A kérdező kommentje:

igen,nekem is ez az érv szól a fidesz mellett...sok dologgal nem értek egyet amit tettek,de ez a kettő szerintem nagyon jó döntés volt!

Azt meg végképp nem támogatom,hogy a segélyeket növeljék!

2014. ápr. 1. 13:16
 4/12 anonim ***** válasza:

gyed extra más névvel, de volt az mszp alatt, azt a fidesz vezette ki majd vezette újra be

családi adókedvezményt megtartanák, csak nominalizálnák, így akarják azt kezelni, hogy a magas jövedelműek a családi adókedvezményből évente gyakorlatilag egy kocsit tudnak venni

legyetek tájékozottabbak

2014. ápr. 1. 13:36
 5/12 anonim ***** válasza:
nem is vitázásképpen, csupán az a baj veletek, hogy még mindig elhiszitek hogy ez a kolaíció baloldali poltikát képvisel, közben pedig köze nincs hozzá. És a meghirdetett "programjuknak" sincs köze ahhoz amit megint ezzel az országgal művelnének, ha bejutnának. ellenben a Jobbiknak sokkal több baloldali elem van poltikájában, ha vennétek a fáradtságot és utánanéznétek rájönnétek hogy ez így van. De nem, a ti fejeteket naponta tv és cionosita igérgetések mossák, közben az országot kiárusítják alólunk. Grat.
2014. ápr. 1. 13:42
 6/12 anonim ***** válasza:

a fidesz pedig teljesen egyenlő az összefogással. ha felébrenétek végre, látnátok hogy ugyanazon háttérhatalom mozgatja jobb és bal kezét, amit ti fidesznek és összefogásnak láttok.

Csakis a Jobbik.

2014. ápr. 1. 13:43
 7/12 anonim ***** válasza:

"a fidesz pedig teljesen egyenlő az összefogással. ha felébrenétek végre, látnátok hogy ugyanazon háttérhatalom mozgatja jobb és bal kezét, amit ti fidesznek és összefogásnak láttok.

Csakis a Jobbik."

A fidesz és a összefogás a háttérhatalom két keze, de honnan tudjuk, hogy a jobbik nem-e a dákója?

Csak azért nem hihetünk nekik, mert azt mondják.

2014. ápr. 1. 13:52
 8/12 A kérdező kommentje:

kértem,hogy ne legyen vita :)

Nem vagyok túl tájékozott,nem nézek TV-t,híradót...tudom,nekem kéne utána olvasni,de kíváncsi voltam a véleményekre.Sok a demagóg duma, nem tetszik sok minden abban,amit a fidesz csinált ebben a 4 évben, de nem látok valós tartalmat a mögött,amit a koalíció most ígérget.Gyed extra meg szerintem nem volt eddig semmilyen formában.És valóban,a gazdagabbak jobban járnak a családi adókedvezménnyel,de szerintem annak se jön rosszul,aki kevesebbet keres.Nem nyafogunk,hanem dolgozunk keményen és ha van olyan kedvezmény ami ezzel jár,azt igénybe vesszük,nem pedig méltatlankodunk,hogy "neki miért jár több".nekem szimpatikus,hogy a fidesz így támogatja,és szeretné támogatni a családokat,családtervezést.

Ja és ha már itt tartunk,a Jobbik nálam nem opció.

2014. ápr. 1. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, számomra az a szomorú, hogy családanyaként csak eddig látsz: gyed extra. Próbálj egy kicsit tovább látni, legyen fontos a gyermeked jövője, biztonsága. Ha letelt az a bizonyos "gyed extra" lesz-e vajon munkahelyed a a fidesz tovább marad?
2014. ápr. 1. 15:38
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem csak eddig látok,de örülök,hogy egy kérdésből és egy kommentből te ezt szűröd le:)

Fontos a gyerekeim jövője,de nem értem,ha a fidesz maradna kormányon,akkor miért ne tudnék visszamenni dolgozni?Vagy miben nyújtana annyival többet a koalíció?

A programjukból annyit látok,hogy megint a szociális juttatásokat szorgalmazná a "rászorulóknak".

Azért emeltem ki ezt a két rendelkezését a fidesznek,mert ezek szerintem jók,a környezetben is sokaknak jól jött,hogy vissza tudott menni dolgozni úgy,hogy a gyerekek után járó juttatás is megmaradt.

De nyugodtan fejtsd ki jobban mire gondoltál:)

2014. ápr. 1. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!