Megtörténhet az, hogy a baloldali összefogás nem jut be a Parlamentbe? 15%-ot kell nekik összeszedni!
Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 12:51
1/10 anonim válasza:
Úgy tudom 5% a parlamentbejutási küszöb .
2/10 anonim válasza:
párt egyesüléseknek 15%.
És nem fognak bejutni..muhahaha börtönben a helyük:)
3/10 anonim válasza:
# 1:
Egy párt esetén igen, háromnál több pártból álló választási szövetségként már 15.
Kérdező:
Nem hiszem, de röhögnék, ha ez megtörténne. :D
Aztán eszembe jutna, hogy kik jutottak be, és sírva fakadnék...
4/10 anonim válasza:
Van annyi cigány az országban,aki rájuk szavaz, hogy bejutnak.
Meg ígérnek egy kis nyugdíjemelést és a 15 százalék bőven kijön nekik.
6/10 anonim válasza:
Hátha előhúznak a tarsolyból némi Simon meg Zuschlag szerű ügyet, és nem érik el a 15%-ot :D. Nagy poén lenne, de nincs rá esély. Aki ezek után is az összefogásra szavaz, azt már semmivel sem lehetne eltántorítani.
7/10 anonim válasza:
Éljen a mocskolódás! Éljen a közröhej! Éljen, aki képes rá! A többi meg nem fog.
8/10 anonim válasza:
Szerintem a 15% meglesz nekik, még mindig van elég támogatójuk.
9/10 anonim válasza:
"Szerintem a 15% meglesz nekik, még mindig van elég támogatójuk."
Hehe, bőőőőőven. 30% körül a reális.
10/10 anonim válasza:
Meg igen, de ez nem valószínű az idei választásokon ha reális akarok lenni (pedig talán nem ártana ha tényleg nem jutnának be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!