Ha a Jobbik nagyon megerősödik, vagy kormányra kerül, arra várhatóan hogy fog reagálni az EU?
LePen és a Jobbik régen nagyon jóban voltak.
Azóta romlott meg a viszonyuk, mióta LePen is irányt váltott.LePen radikális iszlám és bevándorlóellenes és ezért bárkivel hajlandó szövetségre lépni, hangsúlyozom bárkivel.Szövetséget kötöttek zsidó szervezetekkel , Izraelt is támogatják.
Pedig régen, nagyon sokat bírálták a zsidóságot.Idézem:"A zsidó haláltáborok, nem más, mint történelmi részletkérdés"" A német megszállás Franciaországban nem is volt olyan rossz"
Persze mindezt az öregebb LePen mondta.
Jelenleg a pártot a lánya vezeti.
Jobbik = diplomaciai, demokraciai, gazdasagi katasztrofa
Elszomorít, hogy látom egyre több ismerősöm lájkolja a Jobbik, Vona Gábor, etc.. oldalakat. Gratulálok a mélyreható ostobasághoz! Nem azzal van problémám ki milyen nézeteket vall, magánügy. A gond, hogy ezek szerint a töri óra nem sokat ért, és elfelejtettétek hová vezetett - a hatalomra kerülés előtt mézesmázos - szélsőséges csoportok megerősödése. Aki meg azért szavaz a Jobbikra mert 'a hülye Fidesz meg MSZP már tönkretették az országot' annak külön kívánom, hogy egy Jobbik által kormányzott országban éljen!
A legalacsonyabb végzettségűek között a legnépszerűbb a jobbik, és azt hiszem ezzel mindent megmagyaráztam.
Kedves 24.
Akkor kire szavazzunk?
Mellesleg történelemórán te sem lehettél ott.Ha ott lettél volna, akkor tudhatnád, hogy sok nép tűnt már el a történelem során.Ha nem történik valami, akkor a magyar nép is elfog tűnni, elcigányosodik.
Az újszülöttek közel fele, már néhány éve is cigány volt.Tudod milyen következményei lehetnek ennek?
Én nem szeretném, hogy az unokáim terrorban éljenek.
# 24
Engem meg elszomorít a butaságod!
"Elszomorít, hogy látom egyre több ismerősöm lájkolja a Jobbik, Vona Gábor, etc.. oldalakat. Gratulálok a mélyreható ostobasághoz! Nem azzal van problémám ki milyen nézeteket vall, magánügy. A gond, hogy ezek szerint a töri óra nem sokat ért, és elfelejtettétek hová vezetett - a hatalomra kerülés előtt mézesmázos - szélsőséges csoportok megerősödése. Aki meg azért szavaz a Jobbikra mert 'a hülye Fidesz meg MSZP már tönkretették az országot' annak külön kívánom, hogy egy Jobbik által kormányzott országban éljen!
A legalacsonyabb végzettségűek között a legnépszerűbb a jobbik, és azt hiszem ezzel mindent megmagyaráztam."
Mert talán nem tették tönkre?
Azt jó látni különösen, hogy a "magas végzettségűek" kikre szavaznak, ez is mindent elárul.
Na ez a mélyreható ostobaság ami maszlagot itt elpuffogtattál! Ugyanis a "széljobb" jobbik egy tünetpárt, ami a főnökeid gyér "kormányzása" miatt került előtérbe.
24# Te nem vagy épp! :D
Rohadtul nem a legalacsonyabb végzettségűek körében népszerű a Jobbik, pont hogy a fiatal értelmiség körében, és tojok rá, hogy el a hiszitek, meg a kis agyacskátokban liberósok hogyan racionalizálgatjátok meg, h miért is rossz az összes közvélemény kutatás ebben a témában ami nem azt hozza ki, amit ti szeretnétek hallani (tehát az összes). Én is egyetemre járok pl, Pázmányra, és nahát, Jobbikos is vagyok hűha! + több Jobbikost ismerek az egyetemről mint ugyaninnen balost összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!