Mesterházy Attila egyik felelőtlen ígérete?
Mesterházy azt ígérte megszüntetik a gyermek étkezést. (mintha 2002 és 2010 között nem lett volna legalább kétszer ennyi és akkor sem tettek érte semmit)
Ha tényleg ennyire "szívükön viselik" a gyerekeket (csak a választások miatt) miért nem költöttek egyetlen fillért sem a 600 millióból amit kampánycélra kaptak az államtól az éhező gyerekekre? Akkor talán még el is hinném, hogy tényleg tennének is valamit ez ügyben és nem csak egy választási ígéret amit nagyon gyorsan elfelejtenek mint a többi ígéretet a választások után. A szociáldemokraták a kampánycélra kapott pénzből nem plakátokat hanem ételt osztottak a rászorulóknak.
LE A KALAP ELÖTÜK ! TISZTELETET ÉRDEMELNEK!
""A gyerekek helyzetének javítása nem kampánypénzből lehetséges, hanem kormányintézkedésekkel.""
Amikor hatalmon voltak miért nem tettek semmit a legalább kétszer ekkora gyermekéhezés megszüntetéséért?
Ez olyan mint a szegények meneteltetése egy milliárdos vezetésével.
Ez csak kampányfogás valójában Le se Sz@rják a éhező gyerekeket csak a milliók ellopásával és saját maguk kifizetésével foglalkoznak.
Nekem is úgy tűnik az mszp szidja a legjobban a pártokat ( a többieket ). Pedig veleük kell együtt dolgozni.
Mert sajna be fognak jutni. Arányt nem tippelek.
Tv hiradókat nem néztem. Egyéb híreket is csak nagyvonalakban hallgattam, mert kicsit sok még ez is nekem.
Hogy ételt osztogattak, ez az infó kimaradt.
Ha megnyerik " Ők " ha nem, az elköltött pénzzel el kell számolni minden indulónak, aki kapott kampánypénzt.
Lehet csak egy alkalommal lakik jól az a gyerek / gyerekek, akkor is hasznosabb mint a hatalmas plakátok. ( le kell gyártani, felragasztani a nem túl ólcsó bérleti helyre, és le is kell szedni majd. ami szintén lovetta )
Viszont kitűnt egy dolog. Fizetett politikai hirdetések közül az mszp - st levették. Szerencse nem emlékszem a szövegre. Ami biztos : Nagyon csúnyán lealacsonyították a fideszt.. Kifejezetten csak pocskondiázták.
Ha nem tévedek akik eddig a parlamentben dolgoztak, végül is kormánypárttól ( MI ADÓINKBÓL ) kapták a fiztést. És nagyívben le.... minket. Mondjuk ez is bánt...
Nem egészen ez volt a kérdés tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!