Mesterházy Attila nemzetisége cigány?
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 16:32
2/17 anonim válasza:
Nem cigány, de nem is zsidó szerintem.
De egy kissé idegenszívű, internacionalista, viszont Gyurcsánynál normálisabban tűnik 1 fokkal.
3/17 A kérdező kommentje:
veszprémi szülész-nőgyógyász szakorvos:)
és amúgy ért a politikához, van neki ilyen politológiai képzettsége, vagy mi a szösz?
2014. márc. 12. 16:45
7/17 anonim válasza:
Szerintem aztán tök mind1 milyen a származása, de a matepedia szerint Magyarország 90%-a zsidó, tehát nekem elvesztette az az oldal a hitelességét már réges-régen. Sztem egyébként nem zsidó.
8/17 anonim válasza:
Utolsó: Az kb 9.000.000 ember lenne, és közel sem ír annyit, szóval ez alapján nem utálhattad meg a metapédiát.
9/17 anonim válasza:
Jajj.... Ezt arra értettem h a metapedia rengeteg emberre rámondja h zsidó hol ott semmi köze sincs a zsidóságról. Pl.: Göncz Árpád, Bajnai Gordon, Biszku Béla amin pedig besírtam az Erdő Péter bíboros azért ez már durva. Meg metapédián az összes liberális, baloldali néhány jobboldali ember zsidó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!