Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért toljátok a Jobbik-ellene...

Miért toljátok a Jobbik-ellenes propagandát rendületlenül?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 14:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mert nem értünk egyet vele. Nem szeretjük, hogy a jobbik nem cigányellenes, nem zsidóellenes és nem oroszbarát. Azt se szeretjük, hogy végtelenül kompetensek és mindenre részletekbe menő válaszokkal rendelkeznek legyen az akár gazdaság, vagy társadalompolitikai kérdés. Azt se szeretjük bennük, hogy nem degradálnak minden kérdést arra, hogy a multik (zsidók, szabadkőművesek) és az EU direkt Magyarország kárából szeretnének profitálni. Azt se kedveljük a jobbikban, hogy nem azt a Horthy Miklóssal szimpatizál.
2014. júl. 24. 20:07
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol látod a jobbikellenes propagandát, én azt látom, hogy a jobberek erősen létszámuk - és iq-juk - fölött vannak reprezentálva.
2014. júl. 24. 22:33
 23/23 anonim ***** válasza:

2 óra alatt több 0%-ot kaptam ebben a témakörben, mint 2 év alatt máshol. Mindezt azért, mert nem Herr Vona seggét lapátolom a nyelvemmel. Ha valaki durván nyomja a propogandát, az a Jobbik. Nem feltétlenül a Gyakorira gondolok. A szavazóbázisotok túlnyomó többsége addig jutott el, hogy "fújj cigányok, fújj zsidók, éljen Oroszország és Irán!". És akkor még túloztam is. Mindennapos dolog, hogy olyan Jobbik fanatikussal találkozok, akinek fingja nincs a jobbos álláspontról Iránt és Oroszországot illetően.

A Jobbik annak köszönheti a támogatottságát, hogy jelenleg nincs "követhető" ellenzék rajtuk kívül, a nyílvánvalóan rossz helyzet ellenére. Nem véletlenül hangoztatják, hogy a szélsőjobb tipikusan pánik-hangulat alatt erősödik meg. Erre épít az egész propogandátok.

2014. júl. 25. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!