4.5 milliárdot tud költeni a Fidesz bóvli kincsenkre, de még mindig válság van?
Kollégám kommentelt erre érdekeset. Nem tudom igaz e.
Ő azt mondja, hogy állítólag NEM VÁSÁROLTUK vissza a kincseket. Hanem a kiállítási jogát vettük csak meg, azaz annyit, hogy idehozták és itt lehet nálunk, de a tulajdonjogát nem kaptuk meg.
Ha ez tényleg így van, akkor azért eléggé nagy parasztvakítás az egész. De egyelőre erről még nem leltem infót, hogy így történt e.
"Kamumail nevű felhasználó válasza:
Nah utánanéztem, Őrzési jogot vettük csak meg állítólag. Tehát majdnem 5milliárdért béreljük ezeket a kincseket és kamuzzuk, hogy a mienk, jó kampány :)
"
Kamumail, te hányszor reggeltél már ide vissza? Ennyire hülyék nem lehetnek a gyaksis modik, hogy mindig beengednek XD
ma 20:03
Csak szólok: ha valaki felpontozza a fentit, az azt jelenti, hogy az illető "cumizni" akar :D:D
valamire el kell b.a.s.z.n.i a ki.b.a.s.z.ott különadókat
nyugi, a felcsúti Ceausescunak és a barátainak nincs válság 2010 óta, csak neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!