Jobbik vagy Mszp?
Így van.MSZP nélkül nincs kormányváltás.
26/F
"Ami teljesen eltér a Fidesz féle diktatúrától."
:D :D :D
"MSZP- összefogás"
"Jobb Magyarország..."
:DDDDDD
Én igazán nem értem hol élnek az emberek!
Csak egy kicsit kéne bekapcsolni a televíziót vagy újságot olvasni...
A FIDESZ mióta diktatúra???!!! :O :D
Az MSZP egy vicc! Egy fekete maffia az egész! Még párton belül is eltér a véleményük! "Egyszer veled, majd nélküled" címszó...
Folyton civakodnak,hazudoznak(Ezt Gyurcsány is mondta!!!),csalnak,lopnak...stb
Csak ki kéne nyitnia az embernek a szemét,hisz azért van,vagy nem?!
Elég ha csak a Simon-ügyig megyünk!
Vajon mi lett szegény Welsz Tamással...? gondolkozzunk kicsit... Biztosan magától halt meg, igaz? Teljesen véletlenül pont akkor amikor kihallgatni vitték a Simon-ügy kapcsán. Biztos véletlen volt... Ez mindenki döntse el maga,viszont már be is bizonyították!
AZ MSZP MAFFIA!
Az MSZP romba döntené az országot és most is csak azért vagyunk itt,mert a FIDESZ előtt ők voltak kormányon 4 évig. És nem azért mert a FIDESZ van kormányon és rosszul csinálja azt amit csinál!
Eltértem a kérdéstől,nem is válaszoltam rá. Viszont teljesen ki tudok bukni az emberek hülyeségein így muszáj volt válaszolnom!
NEM KELL IDE KORMÁNYVÁLTÁS! És nem is lesz!
A FIDESZ és Orbán Viktor az,aki megmentheti és menti is az Országot!
Nem hiába a 2/3!!!
Mehet a piros, emberek!!! :D ;)
Ui.: Viszont,hogy mégis válaszoljak: Jobbik
Ne oszd meg a szavazatodat!
Nos kevesen tudják,hogy 1998ban a Fidesz azért győzött választásokon,mert összefogott az akkori FKGP vel és MDFel.
Megjegyzem,hogy 98ban első fordulót MSZP-SZDSZ nyerte és másodikat Fidesz koalícióval és így alakítottak kormányt Orbánék Torgyánékkal.
Elnézve mostani erőviszonyokat:
Jobbik pedig koalíció nélkül kevés lesz a boldoguláshoz.
23/25
"A FIDESZ és Orbán Viktor az,aki megmentheti és menti is az Országot!"
Hát a te eszed is 1 marék molylepkével vetekszik! Komolyan te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak Orbán Pincsije? Még hogy a Fidesz, a fidesz az aki romba dönti az országot te idióta! Az aki elveszi egy olyan rokkanttól a nyugdíját, akinek se keze, se lába, vak, vagy egyéb más módon fogyatékossággal rendelkezik, az milyen kormány szerinted? Hagyjuk már, 1000 X MSZP mint hogy egy 2. Sztálin álljon az ország élén!!!! Ökör vagy te! Komolyan nem szeretek ilyen vulgáris stílusba átmenni, de nem mehetek el az emberek idiotizmusa mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!