A Jobbik-fóbiásoknak már semmi sem szent? Miért kell templomokat megszentségteleníteni? Meddig süllyednek még az elkövetkező 10 napban?
Kíváncsi vagyok, mi lenne, ha ezt nem egy keresztény templomra firkálták volna, hanem mondjuk a Dohány utcába egy bizonyos helyre.
És amit te állítasz az miért vitathatatlan tény, amit pedig mi az miért puszta feltételezés?
Én körbenézve az ismerőseim között, azoknál, akikkel vagyok ilyen közelségben, azt látom, hogy 1-2 hívő van, ők durván azok (kórusba járnak, ifjúsági szervezetben tevékenykednek), a többi pedig 0 vallásosságot mutat.
De gondolom ez nem ér semmit, mert te pont a felhők közt lebegő istenkében hiszel és szerinted mindenki más is.
A nagyapám mindig azt mondta, hogy döglött kutyába már nem rúg senki. Ezért ad reményt nekem, amikor szidjátok a kereszténységet, és fennhangon hirdetitek, hogy már senki sem hisz Istenben.
"Csak VOLT Apostoli Királyságunk"
NEKÜNK (neked és nekem) sosem volt, nekem, és a többi magyar embernek most is létezik.
A kérdéshez visszatérve: semmi sem szent. Ha a haszon úgy kívánja, ezek egy tál lencséért az anyjukat elárulnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!