Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik-fóbiásoknak már...

A Jobbik-fóbiásoknak már semmi sem szent? Miért kell templomokat megszentségteleníteni? Meddig süllyednek még az elkövetkező 10 napban?

Figyelt kérdés

[link]

Kíváncsi vagyok, mi lenne, ha ezt nem egy keresztény templomra firkálták volna, hanem mondjuk a Dohány utcába egy bizonyos helyre.

#Megszentségtelenítés
2014. márc. 27. 18:08
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
20: inkább csak te vagy kis butácska. Nem attól lesz valaki hívő, hogy templomba jár, te véglény.
2014. márc. 28. 15:19
 22/27 anonim ***** válasza:
De te is buta lehetsz, ha azt mondod az ország nagy része hívő. Attól h vkit megkereszteltek még nem jelenti azt h vallásos. A legtöbb ember nem hisz a felhőkön ülő öreg bácsiban.
2014. márc. 28. 16:42
 23/27 A kérdező kommentje:
Én meg azt mondom, hogy az emberek nagy része hívő. Azért, mert ez így van. De attól te még szétfröcskölheted a nyáladat, ettől ez még nem változik. Vannak olyanok, mint te, és akkor most mi van? Azért krokodilbőrnek kell a pofádon lennie, hogy ilyen hülyeséget állíts ;).
2014. márc. 28. 17:01
 24/27 anonim ***** válasza:

És amit te állítasz az miért vitathatatlan tény, amit pedig mi az miért puszta feltételezés?

Én körbenézve az ismerőseim között, azoknál, akikkel vagyok ilyen közelségben, azt látom, hogy 1-2 hívő van, ők durván azok (kórusba járnak, ifjúsági szervezetben tevékenykednek), a többi pedig 0 vallásosságot mutat.

De gondolom ez nem ér semmit, mert te pont a felhők közt lebegő istenkében hiszel és szerinted mindenki más is.

2014. márc. 28. 17:33
 25/27 anonim ***** válasza:

A nagyapám mindig azt mondta, hogy döglött kutyába már nem rúg senki. Ezért ad reményt nekem, amikor szidjátok a kereszténységet, és fennhangon hirdetitek, hogy már senki sem hisz Istenben.

"Csak VOLT Apostoli Királyságunk"

NEKÜNK (neked és nekem) sosem volt, nekem, és a többi magyar embernek most is létezik.

A kérdéshez visszatérve: semmi sem szent. Ha a haszon úgy kívánja, ezek egy tál lencséért az anyjukat elárulnák.

2014. márc. 29. 22:54
 26/27 A kérdező kommentje:
24: tudod, már párszor leírtam, de úgy látszik igény van rá, hogy ezt megismételjem: a hívő és a vallásos nem ugyan az. Lehet valaki hívő úgy is, hogy nem jár templomba (sőt, a legtöbb hívő ilyen). Na ennek leselkedj neki, és próbáld feldolgozni még egyszer. Ha nem megy, hívj oda egy felnőttet, hogy magyarázza el. De akár kérdezhetsz is privátban.
2014. márc. 30. 12:24
 27/27 anonim ***** válasza:
Ohh igen attól lesz valásos hogy veri a mellét hogy ő bizony hisz istenbe tudod ez szimpla fanatizmus
2014. márc. 30. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!