Nem tartjátok nonszensznek hogy a határon túli magyarok akik magyar állampolgárok is egyben, viszont nem rendelkeznek magyarországi lakhellyel ugyan úgy beleszólhatnak az itt élők sorsába?
Nem, nem ugyanúgy szólhatnak bele az itt élők sorsába. Maximum 4-5 mandátum sorsát tudják eldönteni.
Amúgy meg legalább 100-szor volt már ez a kérdés. Az összes kommunista DK-s primitív orbánfóbiás elmebeteg elmondhatta már kontra a véleményét. A válaszokat is megkaptátok már legalább ennyiszer. Szavazz Gyurcsányra, ő nemzetgyűlölő, még tőled is elveszi majd a szavazó jogod, aztán nem lesz ilyen problémád.
"Egyszer egy okos ember azt mondta a médiában "Még mindíg jobb egy rossz Gyúrcsány mint egy jó Orbán" és ezt egy független demokrata mondta még 2008-ban."
"okos ember, független demokrata" :D
Neki biztos, de elég sokaknak egyik sem oké.
Ha Jobbikra szavaz rendben van, ha nem, nincs, nekem ennyi a véleményem, és én felvállalom.
A sok maszopos felmeri vállalni hogy az ellen szavazatok miatt nem szeretnék ezt?
Miért van az, hogy eddig senki nem kifogásolta, hogy az évek (akár évtizedek) óta kivándorolt emberek százezrei ugyanúgy szavazhatnak, noha "nem ide adóznak"...?
Elmondom: mert ez csak egy ócska közhely, ami eddig senkinek nem jutott eszébe, csak most, mert mindenki tudja, hogy a határon túli magyarok eleve, de főleg a 2004-es események óta, eredendően a jobboldal felé szavaznak.
Ha ez az arány közel fele-fele lenne, vagy a baloldalra lejtene, nem lenne vele problémája a most itt harsogóknak.
Ez van a dolog hátterében.
Határontúli magyar vagyok!Szavazni fogok.Csak még azt nem döntöttem el,hogy a Fideszre vagy a Jobbikra!
Hogy ez ott valakinek nem tetszik arra xarok,mintahogy akkor valakik szartak ránk 2004-ben.Most azok megtudják milyen érzés.vagy mégsem tudják meg,mert azt föl sem tudják fogni.Senkiházi gyökértelen idióták.Akinek nem ingje ne vegye magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!