Miért van eltérés ugyan abban a filmben, a magyar, és angol verzió közt?
A film ugyan az: Hipervándor (Jumper).
Letöltöttem 1080p-ben (csak angolul találtam), és letöltöttem rosszabb minőségben magyarul, a magyar szöveget az angol kép alá akartam rakni, de kb a 40. percnél van egy eltérés (képben), utána sikerült megigazítanom, hogy a 40-42. perc közt van eltérés, de utána újra jó legyen, de erre meg megint van eltérés utána végig, már nem keresgettem, hogy hol, hagytam...
Ez miért van?
Nem más a formátum, azt átlehet konvertálni, nem erről van szó. Leírom konkrétabban:(ha látad a filmet, akkor tudod is) a magyarban van egy fickó, aki szintén tud ugrani, és mikor megjelent, akkor ült,és a követ csak a földre dobta le. Az angolban meg állt, ás a követ jó erősen beledobta egy szoborba, utána viszont maradt ugyan az.(ugyan azok az emberek játszották) Letöltöttem egy másik angolt is, ott a rendes "magyar" verzió volt.
Szóval volt olyan képkocka, ami a másikban nem volt, meg fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!