A Szabadesés c. film (Freier Fall, Free fall) megjelent már magyar nyelven? Mi a véleményetek róla?
Keresgéltem a neten, de sehol sem találtam olyan oldalt, ahol meg lehetne rendelni vagy ilyesmi. Láttátok már esetleg, mi a véleményetek róla? Esetleg angolul meg lehet nézni valahol?
18F
Megrendelni nem tom, hogy lehet-e, de torrenten már le lehet tölteni ha nagyon keresed. Magyar szinkron nem lesz hozzá, még feliratot se találok , nem hogy magyart angolt se.
Én most néztem meg. Nem rossz film. De az a bajom az egésszel hogy olyan mintha a filmet a közepétől kezdtem volna el nézni és nem fejeztem volna be. A történet közepébe vág és igazából semmi sem történik benne, szinte magától értetődik, hogy összejönnek, és vannak benne nagy pillanatok, meg bele tudtam magam élni, de azért sok olyan rész is volt, hogy úgy éreztem a főszereplők azt se tudják melyik filmbe játszanak. Talán többet értettem volna belőle ha az összes német tudásomat nem TH-s dalszövegeknek köszönhetném:D, de azért így is élvezhető volt. Összességében nézhető film.
Hali!
Innen le tudod tölteni:
DATAFILMEKpontNET
Magyar feliratos. Szinkronosan nem jelent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!