Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MSZP? FIDESZ? Mások is unják már?

MSZP? FIDESZ? Mások is unják már?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy én Fidesz szimpatizáns vagyok. de már kezdem unni azt, hogy amikor a híradóban egy riport van az MSZPvel a következő snitt, hogy a Fidesz már köpköd.

Mostmár annyira elegem van, hogy az ilyen híreknél rögtön elkapcsolok.

Más is van így?

2009. dec. 17. 12:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Ja, szerintem tök egyformák. 90 óta semmi érdemleges változás nem történt, pedig 3 különböző párt volt hatalmon. Csak egyre mélyebbre sűlyedünk. Nem ártana szavazásnál arra gondolni, hogy nem csak kettőből lehet választani!
2009. dec. 17. 12:20
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Igen, én is unom!
2009. dec. 17. 12:24
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát akkor und.

De meg kell szokni, hogy ilyen a többpártrendszer. Legutóbb drága jó Jani bácsi idején nem köpködték egymást a pártok, mert csak egy párt volt. Milyen szép idők is voltak, ugye? Szóval tűrd, hogy demokrácia van, ki lehet bírni.

2009. dec. 17. 12:29
 4/15 anonim ***** válasza:
52%

Milyen jó is ez a demokrácia...lassan éhenhal az ország fele, egyesek meg azt se tudják hová szórják a pénzüket.

A lényeg pedig a többpártrendszer szó, nem kétpártrendszer! Ha már belecsöppentünk ebbe a k.nagy f@sza demokráciába, akkor használjuk ki, hogy nem csak ez a két párt létezik, akik között ráadásul nem sok különbség van.

2009. dec. 17. 12:32
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Hát igen, a gengszerváltás óta egyre csak rosszabb minden! Unom már ezt a két semmitérő pártot! Jövőre még a Fidesz nyer, de aztán 2014-ben eljön a Jobbik ideje!
2009. dec. 17. 12:55
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

"Milyen jó is ez a demokrácia...lassan éhenhal az ország fele"

Éhenhal az ország fele? 5 millió ember éhenhal? Csak vaktában ütöd a billentyűzetet, vagy gondolkodsz is néha?

Egyébként nem kötelező demokráciában élni. Ott van Észak-Korea, vándorolj ki nyugodtan. Ott ráadásul az éhhalál nem a hozzád hasonló elkényeztetett hülyegyerekek képzelgése, hanem szó szerint értendő valóság.

2009. dec. 17. 13:16
 7/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem hiszem, hogy akit felháborít a folyamatos elszegényedés, az elkényeztetett hülyegyerek lenne. Valószínűleg a mi családunknak sem jött be ez a csodás vezetés, ami a rendszerváltás óta folyik, azért bátorkodtam enyhén túlozni. De ha így folytatjuk sajnos hamarosan nem lesz túlzás a 'fele' kifejezés.
2009. dec. 17. 13:21
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nem hiszem, hogy akit felháborít a folyamatos elszegényedés, az elkényeztetett hülyegyerek lenne."

Nincs folyamatos elszegényedés. Az átlagos reálbérszint Mo.-on 1997 óta növekszik, ez alól csak az utóbbi 1-2 év kivétel (először a Gyurcsány-féle "kormányzás", később a válság miatt).

"Valószínűleg a mi családunknak sem jött be ez a csodás vezetés, ami a rendszerváltás óta folyik, azért bátorkodtam enyhén túlozni."

Kb. a lakosság 20%-30%-a a rendszerváltás vesztese.

Én elhiszem, hogy tekintettel kell lenni erre a 20-30%-ra, és nagy hiba, hogy ilyen sok vesztese van a rendszerváltásnak.

De ott van a másik 70-80% is, akik nem vesztesei a rendszerváltásnak. Ők is számítanak. Összességében, átlagosan, a rendszerváltás siker.

Persze nyugodtan vágyj csak vissza a Kádár-korszakba, ezzel senkinek sem ártasz. A Kádár-nosztalgia pártjai (MSZP, Jobbik) a te szavazatoddal sem fognak nyerni, szerencsére.

2009. dec. 17. 14:54
 9/15 anonim ***** válasza:
58%

Én is unom.

Évek óta nem szól másról a HírTV sem, az MSZP ezt csinálta, valamely Fidesz tag egyből a porondon és "ossza az észt".

Ez megy évek óta, semmi érdemi ellenállás nélkül.

2009. dec. 17. 17:06
 10/15 anonim ***** válasza:
25%

Micsoda?! Ekkora butaságot még életemben nem hallottam, hogy az Mszp vagy a Jobbik a Kádár korszak nosztalgia pártja lenne! Milyen összefüggésben azok? Mindkettő vadkapitalista csak másképp. A Jobbik még náci is hozzá.

A Kádár-korszakhoz legjobban a Munkáspárt szellemisége illik. Egyébként az a 20-30% az csak egy statisztika, elég sokan vannak, akiket nem kérdeztek meg róla, ezek a számok nem a valós értékeket mutatják.

2009. dec. 17. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!