MSZP? FIDESZ? Mások is unják már?
Arra gondolok, hogy én Fidesz szimpatizáns vagyok. de már kezdem unni azt, hogy amikor a híradóban egy riport van az MSZPvel a következő snitt, hogy a Fidesz már köpköd.
Mostmár annyira elegem van, hogy az ilyen híreknél rögtön elkapcsolok.
Más is van így?
Hát akkor und.
De meg kell szokni, hogy ilyen a többpártrendszer. Legutóbb drága jó Jani bácsi idején nem köpködték egymást a pártok, mert csak egy párt volt. Milyen szép idők is voltak, ugye? Szóval tűrd, hogy demokrácia van, ki lehet bírni.
Milyen jó is ez a demokrácia...lassan éhenhal az ország fele, egyesek meg azt se tudják hová szórják a pénzüket.
A lényeg pedig a többpártrendszer szó, nem kétpártrendszer! Ha már belecsöppentünk ebbe a k.nagy f@sza demokráciába, akkor használjuk ki, hogy nem csak ez a két párt létezik, akik között ráadásul nem sok különbség van.
"Milyen jó is ez a demokrácia...lassan éhenhal az ország fele"
Éhenhal az ország fele? 5 millió ember éhenhal? Csak vaktában ütöd a billentyűzetet, vagy gondolkodsz is néha?
Egyébként nem kötelező demokráciában élni. Ott van Észak-Korea, vándorolj ki nyugodtan. Ott ráadásul az éhhalál nem a hozzád hasonló elkényeztetett hülyegyerekek képzelgése, hanem szó szerint értendő valóság.
"Nem hiszem, hogy akit felháborít a folyamatos elszegényedés, az elkényeztetett hülyegyerek lenne."
Nincs folyamatos elszegényedés. Az átlagos reálbérszint Mo.-on 1997 óta növekszik, ez alól csak az utóbbi 1-2 év kivétel (először a Gyurcsány-féle "kormányzás", később a válság miatt).
"Valószínűleg a mi családunknak sem jött be ez a csodás vezetés, ami a rendszerváltás óta folyik, azért bátorkodtam enyhén túlozni."
Kb. a lakosság 20%-30%-a a rendszerváltás vesztese.
Én elhiszem, hogy tekintettel kell lenni erre a 20-30%-ra, és nagy hiba, hogy ilyen sok vesztese van a rendszerváltásnak.
De ott van a másik 70-80% is, akik nem vesztesei a rendszerváltásnak. Ők is számítanak. Összességében, átlagosan, a rendszerváltás siker.
Persze nyugodtan vágyj csak vissza a Kádár-korszakba, ezzel senkinek sem ártasz. A Kádár-nosztalgia pártjai (MSZP, Jobbik) a te szavazatoddal sem fognak nyerni, szerencsére.
Én is unom.
Évek óta nem szól másról a HírTV sem, az MSZP ezt csinálta, valamely Fidesz tag egyből a porondon és "ossza az észt".
Ez megy évek óta, semmi érdemi ellenállás nélkül.
Micsoda?! Ekkora butaságot még életemben nem hallottam, hogy az Mszp vagy a Jobbik a Kádár korszak nosztalgia pártja lenne! Milyen összefüggésben azok? Mindkettő vadkapitalista csak másképp. A Jobbik még náci is hozzá.
A Kádár-korszakhoz legjobban a Munkáspárt szellemisége illik. Egyébként az a 20-30% az csak egy statisztika, elég sokan vannak, akiket nem kérdeztek meg róla, ezek a számok nem a valós értékeket mutatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!