A Magyarországi Cigány Párt miért támogatja az alanyi jogon járó alapjövedelmet?
A 10. pontban írnak róla.
Gyermekenként 25e Ft, felnőttenként 50e Ft, várandós anyánként 75e Ft.
Miért?Egy ilyen pártnak inkább elleneznie kellene.
Nem csak ők támogatják, én is.
Ha gondolkodnál, és nem maradtál volna olyan mérhetetlenül buta mint most vagy, akkor tudnád mi a jó a Feltétlel nélküli Alapjövedelemben.
De ehhez értelmiséggé kellene válnod, amit nem hiszem hogy menni fog.
Vagy cigánnyá. De ahogy látom, ez se megy.
Hogy miért támogatják a munka nélküli jövedelmet?
Hmmm... Talán mert szívesebben szaporodnak, mint dolgoznak?
Kedves második, hogy te nem vagy értelmiség abban biztos vagyok.Valami kocsmatöltelék lehetsz, esetleg egy munkakerülő, irigy szűk látókörű ember.
Mellesleg, a magyar gazdaság nem bírná a feltétel nélküli alapjövedelmet, a svájci, norvég bírná, de Magyarország fényévekre van ezektől az országoktól.
Jó, nem érdekel, adjanak 50 ruppót havonta.
De a jelenlegi fizetésemen FELÜL!
"Nem csak ők támogatják, én is.
Ha gondolkodnál, és nem maradtál volna olyan mérhetetlenül buta mint most vagy, akkor tudnád mi a jó a Feltétlel nélküli Alapjövedelemben.
De ehhez értelmiséggé kellene válnod, amit nem hiszem hogy menni fog.
Vagy cigánnyá. De ahogy látom, ez se megy."
Ha tényleg úgy van,hogy értelmiségi vagy,érthető a véleményed is.Te ha tényleg az vagy, maximum tanult/értelmiségi/zenész cigányokkal érintkezhettél,s ezáltal ez a véleményed.De az átlagos magyar ember általában megismerkedik a szintén átlagos,de csak a cigányok között átlagos romával is,amelyik ember típusról hírhedt,hogy már így is túl nagy arányban bízza életét gyermekeire.
A kérdésre válaszolva:Nem kéne elleneznie a saját szempontjából,hanem ahogy teszi,támogatnia kell,hogy néhány 100 ezer szavazatot szerezhessenek a svédektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!