Szerintetek jó lenne hogy ha Magyarországhoz visszakerülne Kárpátalja?
Gazdasági szempontból:
Nem, hiszen lényegesen alacsonyabb az életszínvonal, nincs jelentős ipari, mezőgazdasági termelés, ásványkincsek a környéken. Viszont nagyon sok pénzbe kerülne a terület konszolidálása, fejlesztése.
Társadalmi szempontból:
Nem. Bár a népesség egy része nyilván nagyon örülne ennek, de az ott élő 90+% ukrán nemzetiségű polgár nyilván nem. Ez feszültséget szülne a területen, így folyamatosan társadalmi gondokkal küzdenénk. Néhány év múlva autonómiát követelne magának az a rész, vagy vissza akarna menni Ukrajnához.
Történelmi, geopolitikai szempontból:
Nem. Mert nyilván nem ismernék el a nagyhatalmak, mint ahogy a Krím annektálását sem ismerik el, pedig Oroszországnak kicsit komolyabb az érdekérvényesítő képessége, mint Magyarországnak...
És most minden agymosott jobbikos nyomja meg a piros kezet! Köszönöm. :-)
# 15
Ha annyira szereted azt a vidéket miért nem takarodsz oda a jobbikos haverjaiddal együtt? Menjetek, vegyetek ott földet, házat, éljetek ott!
Nekünk is jobb lesz, nektek is.
Mert én itt vagyok otthon. Megelégszem azzal amit ez az ország nyújtani tud nekem.
Nem siránkozok a múlton, hanem dolgozok a jövőért.
Majd, ha ti is felnőtök és munkába álltok, akkor bizonyíthatjátok a haza iránti lojalitásotokat az adóbevalláskor minden évben.
De ez a stílus amit itt nyomtok ez nem megy...
Így is elég siralmas a külföldi megítélésünk, de nektek aztán mindenáron rontani kell a helyzeten :(
Jó lenne, ha a politikai következményeken minden jobbos elgondolkozna, legalább 1 percig. Vagy ez már olyan nagy kérés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!