Ha Kárpátalja kiválna Ukrajnából, de nem csatlakozna Magyarországhoz sem, lenne esélye a fennmaradásra?
ne valjon mar ki van epp eleg eletkeptelen kis semmi allam europaban, az europai egysegre kell torekedni nem erre az elavult veszelyes nacionalizmusra.... a ket haboru is de foleg a masodik a nacionalizmus miatt tort ki.
Europai egyseg, ez a jovo!
am meg van ott kb 150ezer magyar meg vagy 1,5 millio ruszin. Minek Magyarorszagnak egy olyan szegeny ruszin terulet? Az ukranok azok rokonuk amugy is.
Akkor mar inkabb szekelyfold autonomiaja de sok ertelme nincs annak sem mert mar romania unios tag.
6#
Nagy-Magyarország része volt, innentõl kezdve mért ne tartózhatna hozzánk?
Erdélyben is többen vannak a románok, mint a magyarok és fejlettlenebb is, de szerinted most ezért ne is tartozhasson Magyarországhoz?
Én örülnék neki és szerintem minden nemzeti érzelmű ember.
Előttem lévő meg mondja már meg milyen európai egységről beszél? Milyen egység az olyan ami szétverte az országunkat és elvettek tőlünk majdnem mindent. Milyen egység az olyan ami mai napig szemétlerakónak használ és figyelembe se veszi a szavunkat? Ilyen egységből én köszönöm nem kérek.
utolso:
erdekes h csak magyarorszag van ilyen sz.r helyzetben, Csehorszag jelenleg nehany nemet tartomany szintjen all, gorogorszag, portugalia stb elott van fejlettsegben.
Szlovakia messze lehagyta magyarorszagot miota unios tag, szlovenia kb ausztria fejlettsegu, lengyelorazag szinten eleg jol elhagyott minket meg ha nem is csehorszag fejlettsegu.
A balti allamok szinten.
Erdekes h csak magyarorszag van ennyire sz.rban mig a tobbiek lehagytak ezt az orszagot.... itt a magyarokkal van baj, es jobb lenne egy brusszeli iranyitas ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!