Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisoknak és jogvédőkne...

A liberálisoknak és jogvédőknek mi a véleménye erről? (videó lent)

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=uCknoq9L5WY

Nem olyanok mint az állatok?Ezeket kell védeni?Csak én érzek olyan késztetést hogy legszívesebben az összesnek golyót engednék a fejébe?

2014. márc. 24. 13:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

4. Az én anyámat azért, mert MAGYARországon nekem MAGYARKÉNT eszembe jutna, hogy én bárhol sétálgathatok ahol a törvény engedi.

Még én kerülgessem őket, és mormoljak imákat, nehogy egy kis baszogatáson kívűl nagyobb bajom legyen.

Igazad van, szegény emberek.

Az ókorban az ilyeneket már 8-9 évesen lenyírták, ha látták, hogy hasznavehetetlen lesz a társadalomra, vagy kidobták a kedvesebb szülők, azt ha túlélte tisztességesen, akkor felnőtt lett, ha pedig lopni akart és úgy túlélni, egyből megőlték.

Persze rózsadombon az ilyenek úgyse látszanak, csak moziban láttak művért az ilyenek, meg késelést.

2014. márc. 24. 13:48
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

Egyee tudok érteni.

A liberálisnak addig nagy a szája, míg a neten kell okoskodni.

Láttam már őket cigányok elől szaladni, kíváncsi vagyok hol volt akkor a nagy liberalizmus.

A videó pedig ismét bemutatja, hogy a cigány egy állfaj.

Elég megnézni az első pár kockát, az egyik réti már ütné is a palit.

2014. márc. 24. 13:48
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Tényleg érdemes lenne törölni ezt a kérdést...

A jobber diliház kiszabadult.

2014. márc. 24. 13:51
 14/21 Andizsuzsi ***** válasza:
38%

"beszélgessen velük"

Nem akartak beszélgetni velük. Jobb érzésű ember ilyenkor odébbáll, és nem rendőrt hív. Attól akartak a helyiek beszélgetni?

2014. márc. 24. 13:54
 15/21 anonim ***** válasza:

"Én látom csak, hogy a két társaság között csak a bőrszín különbözik?"

szóval akkor ezzel azt állítod, hogy a cigánysoron élő átlag cigányok(akik egy átlagot képviselnek, nem pedig az ország minden részégből összejött szélsőjobbosok egy része akik elkezdtek balhézni az ottani polgárokkal) ugyan azon a szinten vannak?

Ez igen csak rasszizmus.

2014. márc. 24. 14:25
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az lenne, ha mindet feladnánk postán Brüsszelbe. :D
2014. márc. 24. 15:09
 17/21 anonim ***** válasza:
25%

Hát.. hogyha hozzám jönnének olyan emberek, akik szerint én másodrendű állampolgár és genetikus bűnöző vagyok, akinek kényszermunkába kell belehalnia egy börtönben, én sem pohár borral meg házi süteménnyel fogadnám őket.

A jobbikos képviselőjelölt úrnak meg külön gratulálok, 4 autónyi készenlétisnek kellett a hülyesége miatt több száz kilométert utaznia, ez az akciója tippre nagyjából félmillió forintjába került az adófizetőknek.

2014. márc. 24. 15:39
 18/21 anonim ***** válasza:

"Csak én érzek olyan késztetést hogy legszívesebben az összesnek golyót engednék a fejébe?"

1: Nem, nagyon sok ember érzi ezt a késztetést a video megtekintése után. Ez azt jelenti, hogy készitöi jo munkát végeztek, elérték a céljukat.

2: Miért nem teszed meg? Állj ki az elveid, meggyözödésed mellett. (Ha meg nem állsz ki, akk miröl is beszélsz????)

2014. márc. 24. 15:49
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem mondom azt, hogy bal vagy jobboldali vagyok, inkább valahol középen, mielőtt valaki emiatt alacsonyabb rendűnek nézne.

Szóval, szerintem a szar embereket ekvivalensen meg kell büntetni, legyen az cigány vagy magyar.

De ez valahogy senkinek sem jut eszébe.

2014. márc. 24. 17:58
 20/21 anonim ***** válasza:

"Hát.. hogyha hozzám jönnének olyan emberek, akik szerint én másodrendű állampolgár és genetikus bűnöző vagyok, akinek kényszermunkába kell belehalnia egy börtönben, én sem pohár borral meg házi süteménnyel fogadnám őket.

A jobbikos képviselőjelölt úrnak meg külön gratulálok, 4 autónyi készenlétisnek kellett a hülyesége miatt több száz kilométert utaznia, ez az akciója tippre nagyjából félmillió forintjába került az adófizetőknek."

ŐŐŐŐ, Kertész Ákos is genetikusan alsóbbrendűnek nevezte a magyarokat.Ennek ellenére a liberálisok kedvence maradt.

2014. márc. 24. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!