Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik a legjobb párt idén,...

A jobbik a legjobb párt idén, ugye?

Figyelt kérdés
Biztosra akarok menni abban, hogy jó helyre szavazok. Mindenki azt mondja a környékemen, hogy a fidesz mutyizik, az mszp nagyon lopós. A jobbikra kevesebb sár érkezik jóval. Rájuk érdemes tehát adnom a szavazatom?

2014. márc. 23. 18:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
79%

Mivel Vonára vagy kíváncsi, erre reagálok:

Én végignéztem rengeteg riportot Vonával. Szóhoz alig hagyták jutni, válogatott bunkó riporterek próbálták sarokba szorítani, sározni, kizökkenteni, mindenféle baromságot fölhoztak ami nem is témába vág,stb. én már félidőben (és szerintem az emberek 99%-a) elküldtem volna őket melegebb éghajlatra. Ez az ember meg bírta és végig udvarias és következetes volt és csak burkoltam küldte el őket a fenébe :D

Én cigányoktól hemzsegő iskolába jártam. Ismerem a fajtájukat. 10% nagyon rendes, 90% égetni való. Namármost ha rendbe teszik a cigánybűnözést (tehát ugyanúgy sittre vágják, mint egy magyart, ha megfogják), már azért megéri.

Ha külföldi, kínai sz.r paprikapor helyett magyart ehetek, az is.

2014. márc. 24. 00:14
 22/35 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Linkelek egy videót ami után biztos vagyok benne, hogy a Jobbik mellett voksolsz:)

https://www.youtube.com/watch?v=ilqheLjqFTA

2014. márc. 24. 00:35
 23/35 tetro ***** válasza:
0%

00.35

megnéztem. most már a Jobbikra fogok?

2014. márc. 24. 01:05
 24/35 A kérdező kommentje:

ma 00:35

Ettől a videótól kéne nekem a jobbikra szavaznom?

2014. márc. 24. 06:54
 25/35 anonim ***** válasza:
52%
Minden magyar embernek a Jobbikra kene szavaznia! Vona Gaborban nagy a hazaszeretet, igazi magyar ember! Aprilis 6-an gyozzon a Jobbik! :)
2014. márc. 24. 08:43
 26/35 anonim ***** válasza:
30%
Az a baj , hogy nem jártatok budapesti gimnáziumba és így nem látjátok át , hogy mekkora pusztulást jelentene a Jobbik hatalomra-kerülése (Többek között a magyar állampapírok 50%-a külföldi kézben van , szóval csak óvatosan a Jobbikkal elég durva gazdasági katasztrófa van készülőben)
2014. márc. 24. 15:44
 27/35 anonim ***** válasza:

"Az a baj , hogy nem jártatok budapesti gimnáziumba és így nem látjátok át , hogy mekkora pusztulást jelentene a Jobbik hatalomra-kerülése (Többek között a magyar állampapírok 50%-a külföldi kézben van , szóval csak óvatosan a Jobbikkal elég durva gazdasági katasztrófa van készülőben)"

Attól, hogy valaki a fővárosban tanult még nem lesz jobban képzett. Jómagam vidéki gimnázium után kerültem a BME-re és a budapesti "elit" gimnazistákkal együtt az évfolyam élvonalában végeztem.

Egyébként pedig nincs manapság egy olyan ország sem, aminek az államkötvényei nagy része ne lenne idegen kézben és mégis mernek változtatni a rosszul működő dolgon. Lehetsz te büszke az iskoládra, de az iskolád nem lehet büszke rád, az biztos.

2014. márc. 24. 15:53
 28/35 anonim ***** válasza:
65%
Nem szabad a jobbikra szavazni. Nyomorba, csődbe taszítják az egész országot.
2014. márc. 24. 16:45
 29/35 anonim válasza:

ez csak egy részlet a kedves kis programjukból:

"Társadalmi egyeztetést követően népszavazásra bocsátjuk a halálbüntetés visszaállítását, vállalva a szükséges lépéseket, valamint az ezzel járó esetleges nemzetközi konfliktusokat."

[link]

2014. márc. 24. 22:46
 30/35 A kérdező kommentje:

"Attól, hogy valaki a fővárosban tanult még nem lesz jobban képzett. Jómagam vidéki gimnázium után kerültem a BME-re és a budapesti "elit" gimnazistákkal együtt az évfolyam élvonalában végeztem.

Egyébként pedig nincs manapság egy olyan ország sem, aminek az államkötvényei nagy része ne lenne idegen kézben és mégis mernek változtatni a rosszul működő dolgon. Lehetsz te büszke az iskoládra, de az iskolád nem lehet büszke rád, az biztos."

Ha azt komolyan gondolod, hogy az újabb, és újabb államkötvények ezerrel történő eladása nem csökkenti, hanem inkább növeli egy állam gazdasági "mozgásterét", akkor én tennék most egy állítást: Te ostoba vagy. Mondjuk mérnököt ne is engedjünk a közgazdaságtan közelébe, mert rövid távon katasztrófa lesz belőle...

"államkötvényei nagy része ne lenne idegen kézben"

Államkötvény pedig nem "idegen kézben" van, hanem befektetők kezében. Nagyon röviden, nagyon zanzásítva: Minél több államkötvény van kiadva, annál kockázatosabb egy ország.

2014. márc. 25. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!