A jobbik a legjobb párt idén, ugye?
Én rájuk szavazok és nem azért mert bárki győzködött volna. Egyszerűen vettem a fáradságot és elolvastam a "nagykutyák" (15%+os pártok) programját. Hozzám legközelebb az ő elképzeléseik állnak. Most mellesleg közelebb lesznek a 25-höz mint a 15-höz.
Most komolyan, ha az alapján szeretnél szavazni, hogy mások mit javasolnak, akkor szavazz a Fideszre, mert a közvélemény-kutatások alapján jelenleg nyerésre áll.
Ha bármilyen más szempont alapján szeretnél szavazni, akkor meg ne kérdezz ilyeneket :)
1. olvasd el a pártok programjait (mszp és fidesz programot ne keress, nincs nekik)
2. nem véletlen, hogy az mszp-nél sorra jönnek ki a lebukások (Simon, aztán Welsz (nyugodjon békében) "véletlen" eltávozása)
3. Fidesz átlátszó "M.o. jobban teljesít" szlogen, amivel ki is merül a programjuk
4. jelenlegi miniszterelnök úr képtelen papír olvasás nélkül beszédet tartani
5. jelen pillanatban fél kiállni Orbán Viktor vitázni
6. Volner János videóját ajánlom, lehet hazudik, lehet nem, de ennyire összefogottan, OLVASÁS NÉLKÜL (papír sincs nála) 49 percet beszélni nem semmi teljesítmény és a tartalom sem elhanyagolható!
7. adjunk egy esélyt a Jobbiknak is, a másik kettő már kapott és nem tudtak élni vele
8. Szebb jövőt
22.41
az a baj, hogy a Jobbik évekig olyan retorikát használt, ami mellett teljesen mindegy, hogy a programjukban mit ígérnek. én beleolvastam, de hagytam egy idő után a francba. mert igazából tök mindegy mit írnak. az a párt amelyik nyíltan egy tucatnyi társadalmi csoport kirekesztése mellett beszélt, hát az kell a francnak. esélyt se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!