Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik a legjobb párt idén,...

A jobbik a legjobb párt idén, ugye?

Figyelt kérdés
Biztosra akarok menni abban, hogy jó helyre szavazok. Mindenki azt mondja a környékemen, hogy a fidesz mutyizik, az mszp nagyon lopós. A jobbikra kevesebb sár érkezik jóval. Rájuk érdemes tehát adnom a szavazatom?

2014. márc. 23. 18:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Én rájuk szavazok és nem azért mert bárki győzködött volna. Egyszerűen vettem a fáradságot és elolvastam a "nagykutyák" (15%+os pártok) programját. Hozzám legközelebb az ő elképzeléseik állnak. Most mellesleg közelebb lesznek a 25-höz mint a 15-höz.

2014. márc. 23. 20:25
 12/35 A kérdező kommentje:
Minden párt hazudozik a programjaikban. Ez alól a jobbik sem lehet kivétel. Kizárt, hogy pontra végig tudnák vinni. Ergo felesleges elolvasni. Nekem azt mondjátok, hogy milyen lenne az ország a Vona vezetésével. Mi történne reálisan itthon? Erre válaszoljatok.
2014. márc. 23. 20:28
 13/35 anonim ***** válasza:
83%

Most komolyan, ha az alapján szeretnél szavazni, hogy mások mit javasolnak, akkor szavazz a Fideszre, mert a közvélemény-kutatások alapján jelenleg nyerésre áll.

Ha bármilyen más szempont alapján szeretnél szavazni, akkor meg ne kérdezz ilyeneket :)

2014. márc. 23. 20:52
 14/35 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező ha ilyen hozzá állása lenne mindenkinek mint neked akkor nem lennének Jobbikos szavazók mert akkor még mindig hinnének a 24 éven át tartó tönkremenésben..Hajrá Jobbik!
2014. márc. 23. 20:53
 15/35 A kérdező kommentje:
Csak halkan mondom, hogy még mindig nem érveltetek, nem győztetek meg.
2014. márc. 23. 21:06
 16/35 A kérdező kommentje:
Hacsak a művi bűntudatkeltés nem "érv". De elárulom, bűntudatból sem fogok a jobbikra szavazni. Érveket adjatok, észérveket, logikát ide. Nem mocskolódást.
2014. márc. 23. 21:07
 17/35 anonim ***** válasza:
71%
Kinek képzeled magad kérdező? Jóhogy nem egy egész estés dokumentumfilmet nyújtunk a kezedbe és könyörgünk neked hogy X-re vagy Y-ra szavazz. Azt hiszed az egy, ismétlem: EGY büdös szavazatod miatt itt mindenki elkezd neked puncsolni? Vagy most mi a célod? Nem a programra szavazol. Ok. Nem is tapasztalataidra. Ok. Akkor mire? Arra hogy kit választanak a legtöbben? Ez most komoly?
2014. márc. 23. 22:03
 18/35 anonim ***** válasza:
63%

1. olvasd el a pártok programjait (mszp és fidesz programot ne keress, nincs nekik)

2. nem véletlen, hogy az mszp-nél sorra jönnek ki a lebukások (Simon, aztán Welsz (nyugodjon békében) "véletlen" eltávozása)

3. Fidesz átlátszó "M.o. jobban teljesít" szlogen, amivel ki is merül a programjuk

4. jelenlegi miniszterelnök úr képtelen papír olvasás nélkül beszédet tartani

5. jelen pillanatban fél kiállni Orbán Viktor vitázni

6. Volner János videóját ajánlom, lehet hazudik, lehet nem, de ennyire összefogottan, OLVASÁS NÉLKÜL (papír sincs nála) 49 percet beszélni nem semmi teljesítmény és a tartalom sem elhanyagolható!

7. adjunk egy esélyt a Jobbiknak is, a másik kettő már kapott és nem tudtak élni vele

8. Szebb jövőt

2014. márc. 23. 22:41
 19/35 tetro ***** válasza:
21%

22.41

az a baj, hogy a Jobbik évekig olyan retorikát használt, ami mellett teljesen mindegy, hogy a programjukban mit ígérnek. én beleolvastam, de hagytam egy idő után a francba. mert igazából tök mindegy mit írnak. az a párt amelyik nyíltan egy tucatnyi társadalmi csoport kirekesztése mellett beszélt, hát az kell a francnak. esélyt se...

2014. márc. 23. 22:45
 20/35 tetro ***** válasza:
35%

22.55

te kire szavazol?

2014. márc. 23. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!