Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miben jobb a baloldali összefo...

Miben jobb a baloldali összefogás, mint az LMP?

Figyelt kérdés
Szerintem győzni fog a fidesz magasan, én jobbikra fogok szavazni, mert tudom, hgoy nem győzhetnek, de jobb, mint a baloldal és az LMP ellenzéknek. (ha látnék rá esélyt, hogy kormányozni fognak nem szavaznék rájuk) Viszont aki a baloldali hányingerre szavaz az miért teszi? Miben jobbak ellenzékiként az LMP-nél?
2014. márc. 22. 18:35
1 2
 1/11 anonim válasza:

Egyik kutya, másik eb. Közhelyes, de tökéletesen körülírja a helyzetet. Az összefogást most sem tartom életképesnek, ha ne adj isten kormányra is kerülnének, előbb-utóbb egymás torkát tépnék szét. Izzadtság szaga van az egésznek, egyik sem ért egyet a másikkal, csak a kényszerhelyzet miatt jött létre ez a cirkusz. Gyurcsány szarba se nézte/nézi Mesterházyt, most viszont tökéletes vezetőnek titulálja. Arról már nem is beszélnék hogy a(z egyik) legnevetségesebb dolog a mai magyar politikában az hogy egy Gyurcsány múltjával rendelkező ember még ma is esélyesként politizálhat.

A kérdésedre pedig a válaszom: semmivel sem jobbak, sőt...

Én nem rajongok túlzottan a liberális eszmékért, rengeteg dologgal nem értek egyet azzal kapcsolatban amit az LMP mond, de talán csak náluk, illetve a 4K!-nál érzem azt hogy ezek az emberek azért politizálnának, amiért valójában szólnia kellene a dolognak,nem pedig 100%-ig önös érdekeltségből, függetlenül az irányultságuktól.

Csak hogy teljes legyen a kép: én is a Jobbikra fogok szavazni.

2014. márc. 22. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jobb... csak erősebb. Aki utálja a Fideszt, az könnyen láthatja úgy, hogy nagyobb "eséllyel" üti ki őket az MSZP, mint az LMP. (Én valószínűleg az LMP-re fogok szavazni.)
2014. márc. 22. 19:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem jobb az összefogás semmivel, ellenben sokkal sokkal rosszabb. Az LMP-sek kicsit töketlenek, de viszonylag jó szándékú, okos de tapasztalatlan emberek (már parlamenti politikushoz képest). Ellenben az "összefogás" tagjai idősebb, egész életükben politikusként "dolgozó" (értsd mutyizó) profik, akik egy év kormányzás alatt fejenként milliárdokkal kopasztják meg az országot.

Én az LMP-re fogok szavazni, és ha semmi indok rá, ne hasonlítgasd őket ehhez a hányadék "baloldal"-hoz.

2014. márc. 22. 19:12
 4/11 rémuralom ***** válasza:
Semmivel nem jobb, sőt.
2014. márc. 22. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Az orbánsátán ellen küzdők szerint esélyesebb az elűzésére a baloldali összefogás és az előnye nagyjából ennyi. Ez pedig édeskevés igen sok embernek, többek közt nekem is.
2014. márc. 22. 19:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmiben.

Az LMP sokkal normálisabb, mint azok a majmok.

2014. márc. 22. 19:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést, én is így látom nagyrészt mint ti, én remélem bejut az LMP is a parlamentbe, szimpatikus az ő ellenézik jelenlétük is. Bár jelenleg nem tudok elképzelni olyan pártot aki normálisan tudna kormányozni, talán valamilyen igazi összefogás amibe a baloldal és a fidesz nincs benne hanem csak az akik az országnak akarnak valamiféle fellendülést...
2014. márc. 22. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát, legalább egységes.
2014. márc. 23. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Abban, hogy többen szavaznak rá, és azt hiszik a szavazóik, hogy egy párt "esélye" az egy objektív, külső, bebetonozott tényező, és nem jutnak el addig, hogy rájöjjenek, ha az LMP-re szavazna mindenki, akkor az LMP-nek lenne több esélye...

Szóval azért szavaznak sokan az összefogásra, mert oda sokan szavaznak...

2014. márc. 23. 20:03
 10/11 szomszed74 válasza:
Semiben.Sőt rosszabbak.Az Lmp vel elvi problémáim vannak.Ugyanis ők a kis SZDSZ! de ők legalább következetesek.Nem olyan gerinctelenek mit az összefordulás résztvevői.
2014. ápr. 13. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!