"Csikágói" per a MÁV ellen végleg megszüntetve, most akkor antiszemiták lettek?
Úgy tudom ott már nem lehetne többet fellebbezni ebben a témában. Ha úgy tetszik a MÁV nyert.
Meglepő volt mit ne mondjak, állítólag azért mert itthon a felperes nem merített ki minden lehetőséget Magyarországon?
Ez az antiszemita MÁV...
Mondjuk a magyar államgépezet soha nem működött olyan hatékonyan és aljas módon, mint amikor ártatlan szerencsétlen embereket kellett a halálba szállítani.
Ezt szégyellem, és ilyen téren sajnálom hogy a máv nem bukott még bele.
Én azért azt undorítónak tartom amit az egyik válaszoló írt, miszerint a jelenlegi Mávnak kéne bűnhődni azért amit 70 éve tettek, már ember se nagyon él abból a korból.
Na most valaki ne az én bérlet pénzemből akarjon a halottai felhasználásával pénzt keresni.
Ez egy gusztustalan dolog. Ha csak bocsánat kérést szeretne, azt még meglehetne érteni, de mint ez is, csak a pénzről szól.
A Máv sok helyen minőségi szolgáltatást sem tud biztosítani, akkor had ne kelljen már nekem még ezeket a hülyeségeket is fizetni, mert hogy megemelnék másnap az árakat csak hogy ne nekik kelljen kifizetni, az se kizárt.
Most komolyan mi köze a ennek a mai szervezetnek az akkorihoz? Lehet azt kellett volna hogy jogutód nélkül megszüntetni azt csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!