Miért omlott össze a Független Kisgazdapárt 1998-2002 között?
Figyelt kérdés
1998-ban még több, mint 600 ezer szavazatot szereztek meg az országgyűlési választásokon, míg 2002-ben mindössze 50 ezret.2014. márc. 20. 20:08
1/4 T-55 2.0 válasza:
Vitéz Viki hathatós munkája miatt. Mondjuk kellett hozzá Józsi bácsi oltári marhasága is.
2/4 anonim válasza:
Mert összeálltak a Fidesszel.
A Fidesszel pedig épeszű párt nem köz koalíciót sohasem.Éppen olyanok, mint a szocik, csak ellenzékben mindig megjátsszák magukat.
3/4 anonim válasza:
A FGKP összeomlásának oka, hogy túl sok szavazatot vett el a FIDESZ-től, és emiatt a FIDESZ jelentős vetélytársat látott a pártban, ezért szépen felmorzsolta. A másik ok Torgyán József és párttársai ostobasága volt, mert bekapták a csalit és szépen elintézték saját magukat.
Amúgy lehet itt fújolni, de ha meggondolom én is ugyanezt csináltam volna egy olyan párttal, amely veszélyt jelentett volna az én helyemre...
4/4 anonim válasza:
Hát igen ez esősorban a Fidesz bűne, de nem feledjük el, hogy a ballib média elsődleges célpontja is a Kisgazdák voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!