Linkelne nekem valaki egy videót, vagy cikket, ahol ez a kijelentés elhangzott Pörzse Sándortól?
"világméretű zsidó összeesküvésnek vagyunk a tanúi, amelynek célja Magyarország gyarmatosítása és erőforrásainak ellopása."
mert google-ban nem találtam meg az eredeti forrást, mindenki csak nagy bőszen idézte. Köszi.
Beírtam Google-ba, nekem ezt dobta ki
Amúgy gondolom miért kérdezed, de ne foglalkozz azokkal a szerencsétlenekkel. :D Én is csak egyszer néztem fel rá és találkoztam ezzel a videóval, de csak röhögni jó. :D
Igen, világnézettől függetlenül. :D Egész véletlenül pont akkor alakultak meg, amikor azt nyilatkozta a JObbik, hogy megvonná az egyházi státuszát a Hit Gyülekezetének. És bár csak 2 nappal márc. 15 előtt alakult a Facebook csoportjuk, rögtön jött egy jótevő, aki pólókat nyomtatott és gyorsan meg is szerveztek egy tüntetést. :D
És egész véletlenül a tagok között van egy csomó Hit Gyülekezete tag, na meg jó pár kamu regisztráció. :D
Igen, tényleg gáz a videó... Első, köszi a linket, én is csak ezt találtam.
Második, te meg ne offoljál légy szíves, nem érdekel a véleményed. Ha annyira szeretnél hozzátenni valamit a témához, akkor keress egy hiteles forrást, hol hangzott el ez a mondat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!