Mit gondoltok a Jobbik "Számoljuk fel a Hit Gyülekezetét! " álláspontjáról?
nem sértené, hihetsz te abban amiben a hitgyüli vagy a szcientológusok vagy akármi, de a pénzsóhár ehhez kapcsolódó látszategyházi tevékenység kiírtható a képletből, így a lényeg azaz maga a hit maradna meg.
Igen, tudom sokan azt fogják modnani, hogy ez a történelmi egyházaknál is így van, de azért a fentebb említett két "egyház" kissé máshogyan áll hozzá az anyagiakhoz.
Szientológiát már nagyon nem szeretik még a hihetetlen nyugaton sem. Fel akarják számolni őket mert lenyúlja a pénzeket, csak a többivel ellentétben saját zsebre. Tom cruise például ezért van alázva. Charlie Sheen [link]
meg ezért rugták ki a sorozatból
ez igaz?
na végre, akkor elmondanám h van 1 pont a programjukban, ami király ötlet!
Nagyon helyes!
Be is kell szüntetni az ilyen hazug pénzérdekű gyülekezeteket amik megszégyenítik a keresztény vallást!
"Nem akarájk sem beszüntetni, sem felszámolni. Az egyházi státuszát akarják visszavonni."
Azzal mondjuk én is egyetértek. Az én adómból szektát ne etessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!