21/24 anonim válasza:
70%-os, te egy csucs vagy! A zsido-ellenes muzulmanok rombolasaiaer a zsidok a feleosek?
Akkor kozlom: a muzulmanok rombolasaiert az azt vegrehajto muzulmanok a felelosek.
22/24 anonim válasza:
"70%-os, te egy csucs vagy! A zsido-ellenes muzulmanok rombolasaiaer a zsidok a feleosek?
Akkor kozlom: a muzulmanok rombolasaiert az azt vegrehajto muzulmanok a felelosek."
Nem, de a multikulturalizmusban és annak állandó propagandálásában nagy szerepük van.
Az előző oldalon linkeltem is erre bizonyítékot, csak kellene hozzá angoltudás, anélkül nem tudod lefordítani, mint mond az a nő.
23/24 anonim válasza:
Ugyan annyi szerepük van a multikultiban mint a nem zsidóknak és kész. Élj a saját kis tudatlanságodban ha neked így jobb.
24/24 anonim válasza:
Én zsidó vagyok és a Jobbikra szavazok. Miért? Hogy a Fidesznek kevesebb szavazata legyen én koalíciót alkosson a Jobbikkal. Miért jó ez nekem? Mert eddig mindenki, aki a Fidesszel koalícióra lépett, az eltunt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!