A zsidók a német megszállási emlékművel kapcsolatban azt akarják kifejteni, hogy nem jó mert az letagadja, hogy a magyar NÉP bűnös?
Nagyon mellébeszélnek,hogy az akkori kormány a felelős, így úgy felelős ez meg az, de tulajdonképpen az a lényege,hogy a magyar nép tehet az egészről, csak ezt nem lehet kimondani?
Mert én elhiszem,hogy azt várják el,hogy halt volna meg több millió magyar csak azért hogy az a pár százezer zsidaj itt maradjon, és akkor úgy járunk mint a lengyelek, plusz el is vitték volna őket akkor is, de érdekes,hogy ilyenkor már van kollektivitás is, csak amikor a liberális elveket kell majmolni akkor nincs.
Mert szerintem tök egy értelmű,hogy erre megy ki a játék, bár nem értem, ha ma lenne a Holokauszt én karba tett kézzel nézném, és eszem ágában sem lenne kockáztatni a saját és a családom életét néhány idegen emberért, pláne ha azok nem is egészen magyar identitásúak.
"pláne ha azok nem is egészen magyar identitásúak"
A magyar zsidok tulnyomo tobbsege teljesen magyar identitasu volt 1944-ben amikor felpakoltak a vonatra.
"Magyarországról csak a német megszállástól kezdve vittek haláltáborokba zsidókat, ergo nem vagyunk bűnösök"
Nem vagyunk bunosok, de azert ismerjuk el, hogy voltak zsidotorvenyek, ami miatt zsidok tizezrei vesztettek el a munkajukat, es azokat nem zsidok kaptak meg. Ezenkivul a deportalt zsidok nagy reszet kiraboltuk. Aranyat, penzt, lakast, szonyeget, haziallatot, etkeszletet, ruhat. Ez tortenelmi tent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!