Még mindig vannak olyan emberek, akik a Jobbikra a rasszista, náci jelzőket rakják. Ők ezt tényleg komolyan gondolják? Vagy miért mondják, mert nem értem, kérem magyarázzátok el.
A múltkor megkérdeztem, hogy akik azt mondják, hogy a Jobbik nem demokrata, azok ezt mire alapozzák. Nos, mondanom sem kell, nem kaptam mást, csak hebegést-habogást.
Szóval a kérdés adott, és KONKRÉT válaszokat szeretnék, nem olyanokat, mint amiket hadoválni szoktatok: "Nézd meg a programjukat", "Mert gyűlöletet, félelmet kelt" stb....
Ismerem a programjukat, és lehet, hogy csak nekem kerülte el a figyelmemet az a pont, amiben kifejtik a náci törekvéseiket, de gondolom a nácizók majd jobb belátásra bírnak, mert úgyis olyan jó képességűek, hogy nekik semmi nem kerüli el a figyelmüket.
Ja igen, mielőtt választ kapnék tőlük, kérem őket olvassák el az első pár sort, hogy megismerjék a számukra ismeretlen fogalmakat a kérdés szövegéből:
Pontosan mi az a programpont, ami alapján te azt mondod, hogy a Jobbik erőszakos, és faji alapon a cigányokat megkülönbözteti, és e szerint hozna törvényt?
A Jobbik SOHA nem tett le olyan javaslatot, ami faji vagy vallási alapon megkülönböztette volna az embereket, és ilyen a programban sincsen benne. Ezért írtam oda azt, hogy KONKRÉT példát kérek, mert egészen addig, amíg valaki nem tud konkrét példát felhozni, ez az egész a faji megkülönböztetésrről meg erőszakosságról szóló bekezdésed értelmetlen süketelés.
Nos, az állítólagos "cigányiskoláid" nem kifejezetten cigányoknak fenntartott iskola. A Jobbik benntlakásos iskolákat hozna létre több helyen, és ide azok a gyerekek kerülnének, akik nehezen illeszkednek be közösségekbe, valamint nehézségeik vannak a tanulással. Ez kétségtelen, hogy a purdék 98%-ára igaz. De szerinted ez rossz? Szóval inkább legyen az, mint eddig? "Járnak" az iskolába, kivételes esetben elvégzik a 8 elemit 10 év alatt (amíg tanbköteles), és aztán ott állnak szakma nélkül, és siránkoznak, hogy nem kapnak munkát -nem is keresnek, meg amúgy is, ki alkalmazna egy ilyen embert, akinek 8 elemije van.... Otthon sem lát mást, ninsc semmi motivációja a tanuláshoz. Ott kényelmesen megélnek létminimumon a segélyből, és neki ez a természetes, felesleges tanulni, hülyeség. Ha szerinted jobb az, hogy a felmenői példájából okulva, a gyerek is cigányútra megy, és ugyanazt "csinálja", mint ők, akkor valóban hülyeség a benntlakásos iskola. Ha viszont valaki azt akarja, hogy a többségük ne bűnözésből éljen meg, akkor a bentlakásos iskola egy jó kezdet. Ez pl egy jó lépés lenne a megnövekedett közbiztonság felé hosszú távon.
Azért arra mindenkinek felhívnám a figyelmét, hogy az a pár nácizó aki még maradt, az megmukkant. Ha már konkrét tényeket kéne mondani, az már bajos, mert ahhoz gondolkodni is kéne, és hát.. lássuk be, az nem a legnagyobb ismérvük.
Nekem az is válasz, ha nincs válasz -ahogyan eddig is. De akkor legyen befejezve a nácizás, mert hiteltelen az egész, nem utolsó sorban teljesen hülyének tüntetitek fel magatokat (Igen, még annál is hülyébbnek!).
Azt h nem demokrata azt maga Vona bácsi mondta. Attól h a programjukba nincs benne az még nem jelenti azt h nem vallanak ilyen ideológiákat.
http://www.youtube.com/watch?v=rftbYXeOsUQ
Pörzse kijelentése a lényeg.
http://www.youtube.com/watch?v=eCVIohdeLG8
jobbikos holokamu.
jobbik szócsöve. 90%-ban zsidókat szidják, antiszemita cikkek és kommentek.
http://www.youtube.com/watch?v=9ynjwoOoewI
Novákocska szépen minősítette Fónagy Jánost.
A kommunisták programjában se volt benne h kifogunk végezni jó pár embert, meg jópárat elküldünk munkatáborokba. Sőt Hitlerék is először csak nemzetieskedtek azt reklámozták h ők rendbe teszik az országot radikális úton és közbe szépen elhintették a gyűlöletet a zsidók iránt, amit most a jobbikban is megfigyelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!