Intett a gyűlöletkarmester, holnaptól felzeng a baloldali gyűlöletkórus, mire számítotok?
Eddigi próbálkozásokhoz hasonlóakhoz.
Pl:
kokainozó fideszes polgármester (negatív drogteszt)
bajai videó (DK tagja a videón, bizonyítottan kamu)
Minden kormánypárti nyilatkozat szavankénti kiforgatása, Orbán hazug, gyilkos, orosz kém, diktátor, cigány, zsidó és antiszemita, meleg, elmebeteg, heroinista, kokainista, alkoholista, morfinista.
DK-s rendezvények 50 pártnyugdíjassal, agresszív szórólaposok, hangosbeszélős senkitseérdekel szónokok a köztereken, foglaljuk el a rádiót mint 56ban, másszunk fidesz székházra, tüntessünk Orbán háza előtt.
Többet nem tudok kitalálni.
"Nem kell ide az hogy balról gyűlöködjön akárki. Szavazzátok meg újra,és 4év múlva ti ,mgatoktol,fogjátok utálni "
Érdekes, én azt hittem, hogy a t-55 féle szélsőjobberek már most utálják a fideszt. De úgy néz ki, tévedtem. Csak 4 év múlva fogjátok utálni ezek szerint.
Libatolvaj
libajnai
kúrcsány
a haza nem lehet ellenzékben
bukott baloldal
bohóctréfa
nem leszünk gyarmat
táncolj feri, búcsúbuli
orgoványi erdő
ofshore kormány
hazaárulók
tavares-tavaris
# 7
Ja, bocs elnéztem, ez a fideszes gyűlöletkampány.... :-)
Ezaz már 4 éve zeng!!!
akik szerint pedig jobb volt az mszp 8 éve,mint a fidesz mostani 4éve az vak,de inkább csak szimplán idióta,és bármit mondanának neki ő akkor is hinne az ő gyurcsánába!
2006-ban az egész ország kérte h eltakarodjon,2009 nagynehezen megtette....2014, és megint itt van!!!a többi haverjával együtt,és ők magyaráznak mit hogy kéne csinálni!ők mért nem tették meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!