Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit fognak csinálni a baloldal...

Mit fognak csinálni a baloldali pártok vezetői és szavazói, miután elbukik a választásokat vagy netán nem jutnak be a Parlamentbe?

Figyelt kérdés
Választási csalás miatt nem háboroghatnak, nem jelentgethetik fel az országot Brüsszelben vagy Washingtonban, mert külföldi választási biztosok fogják legitimálni a Fidesz győzelmét.
2014. márc. 17. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

kérdező, a főügyészséget Bod Péter vezeti, nem tudom, hogy mond-e neked valamit ez a név, de akinek igen, az tudja, hogy konkrétan melyik oldalon áll

Budai Gyula kb. 1200 ügyben tett feljelentést, ha jól tudom, ezek közül bíróságik 7 darab jutott

szerintem ezek a dolgok önmagukért beszélnek

2014. márc. 17. 13:53
 12/16 anonim ***** válasza:
bíróságig
2014. márc. 17. 13:54
 13/16 anonim ***** válasza:
34%
én okádni fogok, aztán reménytelenkedni, aztán szerintem én is lelépek nyugatra
2014. márc. 17. 14:01
 14/16 anonim ***** válasza:
21%
Öngyilkossági hullám fog végigsöpörni az országban :D
2014. márc. 17. 14:12
 15/16 anonim ***** válasza:
A bal oldal ahogy egy találó videóban láttam be veti a csodafegyvert az eu választásra. Visszahívják Demszkyt.
2014. márc. 17. 16:23
 16/16 Dick Esmen ***** válasza:
Ugyanazt mint eddig.Látványosan semmit.
2014. márc. 17. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!