Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudod sajnálni azokat az...

Tudod sajnálni azokat az embereket akik az MSZP és Fidesz miatt szívnak sok-sok éve (persze azokra gondolok akik erre a két pártra szavaztak és szavazni fognak most is)?

Figyelt kérdés

Megvallom én nem tudom sajnálni őket. Azokat sajnálom akik változtatni szeretnének, nem kötelező a Jobbikra szavazni, van ott még egy tonna másik párt aki még nem volt hatalmon és lehetne nekik adni egy esélyt, de nem, jöjjön a Fidesz meg az MSZP akik már mind megbuktak többszörösen is.

ezek után én nem tudom sajnálni a rájuk szavazó embereket akik szarul élnek.

2009. dec. 15. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Aki nyomorban él azt sajnálom politikai hovatartozásától függetlenül.

A kis pártokra pedig lehet szavazni, csak ha nem érik el az 5%-ot, akkor azokat töredékszavazatként szétosztják a parlamentbe került pártok közt.

2009. dec. 15. 23:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem sajnálok senkit, ezt az országot pont olyanok vezetik, mint amilyenek lakják. Akkor csoda hogy őket választják? Nem.
2009. dec. 16. 13:30
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Az emberek nem politikai pártok miatt szívnak. Attól hogy új párt kerül hatalomra (persze a jobbik ezt sosem éri meg)attól nem lesz mindenki milliárdos.
2009. dec. 16. 22:06
 14/15 A kérdező kommentje:
még megérheti, de nem erről volt szó. és senki sem mondta, hogy egy új párttól milliárdosak leszünk. vicces a hozzászólásod, kb 0 értékkel, mert nem írtál semmi értelmeset vagy helytállót.
2009. dec. 16. 22:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Milliárdos nem lesz, de nem mindegy, hogy mennyit kell adózni pl, csak azért, mert az aktuális kormány elherdálja/ellopja a pénzt völgyhidakkal meg réti alagutakkal.

Magyarország nem is olyan régen a régió vezető országa volt, most sereghajtó. Mindez azért, mert ezek a r*hadékok lopnak és lopnak és lopnak, és a sok h*lye idi*ta polgártárs megválasztja őket sokadjára is.

2009. dec. 17. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!