Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik vajon miért nem...

A jobbik vajon miért nem mesél arról hogy hogyan gondolja az EUból való kiválást?

Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 20:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Ez mind az emberek adójából újul meg amit rendesen be is szed az állam. Nagyon sok ember Magyarországon éhbérért dolgozik, mert a fizetéséből egyre kevesebbet tud félre tenni más dolgokra. Ahol az ember a fizetését arra költi, hogy ne dögöljön éhen, megvegye a bérletét és legyen egy lyuk ahová hazatér. Bizony ez rabszolgaság.

Modern rabszolgaság.

Uniós pénzek? Parasztvakítás. Közben pedig minden ami magyar 10 év alatt a földbe döngölték, felvásárolták, kiárusították, megszüntették. Külföldi hipermarketek árulják a silány német, francia sz@rokat mert ami kint nem kell senkinek az a magyarnak még jó.

Volt Osztrák-Magyar monarchia és felbomlott, Szovjetunió megszűnt. Mit gondolsz az Eu meddig bírja még? Nem mi vagyunk az egyetlen állam aki fontolgatja a kilépést. Az EU órái is meg vannak számlálva.

2014. márc. 15. 21:49
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
Mit kéne neked erről mesélni, Kedveském?
2014. márc. 15. 21:51
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
ki kell "lépni" más megoldás nincs
2014. márc. 16. 00:53
 14/22 anonim ***** válasza:
42%

"Az utóbbi 10 évben szerinted ki finanszírozott minden közérdekű fejlesztést?"

Épp ezért tudtak SOKKAL de SOKKAL több pénzt ellopni kedvenc politikusaid. Ugyanis a pénz akkor is meg lett volna, csak nem kéne LOPNI!!!!!

2014. márc. 16. 03:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Inkább csak a politikusainkat kellene kicserélni, de jobbikostul (és extrém szélsőségestül) ám!
2014. márc. 16. 07:39
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Sehogy nem gondolja, mert gondolkozni képtelen elvakult nacionalista. Ahogy sok választ elnézek, a hívei sem különbek. EU-n kívül többet szívnánk.
2014. márc. 16. 09:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Kövezz meg de a nacionalizmusban semmit rosszat nem látok. Amire te gondolsz az a sovinizmus. Nézz utána kicsit a fogalmaknak mielőtt olyan szavakat használsz amiket nem ismersz...
2014. márc. 16. 10:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerinted az angolok miért akarnak kiválni? Ha jól tudom ők is népszavazással oldanák ezt meg. Ráadásnak egyre több euroszkeptikus párt lépett színre nem csak nálunk, hanem szerte az eu-ban.
2014. márc. 16. 12:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Nos én nem olvastam el a sok írást mert már látom veszekedés van itt is.

DE hogy válaszoljak kérdésedre: népszavazással egyértelműen. De amúgy akik ezt hülyeségnek tartják mert hogy nem élünk meg az eu nélkül kérdezném én: 2004-ig megéltünk nélkülük nem? Kapjuk a sok papírt felirattal "Magyarország jobban teljesít". Kérdem én akkor hol is teljesítünk jobban ha azt mondják nem tudunk megélni nélkülük?? Jah bocs mert bezártak minden magyar céget szinte? Nincs mondandóm! Birkák voks fidesz respect :) Én úgy is húzok innen

2014. márc. 16. 14:39
 20/22 anonim ***** válasza:

# 19:

"Én úgy is húzok innen"

És mi az úti célod? A testvéri Irán, Kazahsztán, Tádzsikisztán vagy Oroszország? Csak, mert ugye nyugatra nem mehetsz, hiszen a gyarmatosítók szekerét nem tolhatod, akik tönkretették az országunk.

2014. márc. 16. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!