Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki még hisz az MSZP/Fideszben...

Aki még hisz az MSZP/Fideszben, az miért teszi ezt? Nem szerepeltek még le elégszer?

Figyelt kérdés
Megszokásból, vagy milyen indokkal képes valaki ezekre a pártokra adni a szavazatát?

2014. márc. 14. 22:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%

MSZP : Iszonyt meggyözöek okos dolgokat mondanak és jó arcok vannak !

Fides: NEM TUDOM !

2014. márc. 14. 22:25
 2/11 A kérdező kommentje:

Már ott megbukott a "magyarázatod" hogy külön értékelted a két pártot. Szerintem egy kutya. Ugyanúgy nem volt elszámoltatás, ugyanazt a "gazdaságpolitikát" folytatták, ugyanúgy buknak meg mindkét oldalról a képviselők az illegális milliárdjaikkal.

MSZP oldalon "jó arcok vannak"? Gyurcsányra, vagy Mesterházyra gondolsz ezalatt?

2014. márc. 14. 22:36
 3/11 anonim ***** válasza:
15%

Tudom,hogy mindegyik : [link]

De azért tegyünk külömbséget narancssárga vs piros !

2014. márc. 14. 22:54
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Igazából részben igaza van az 1-esnek. Részben megszokás, hogy az jó a többi sz*r és azoknak esélyt sem adunk, illetve mert ők tudnak a legjobban beszélni. Ők tudják a hazugságaikat a legmegbízhatóbban beállítani. Amúgy igen, egyik kutya másik eb.
2014. márc. 14. 23:20
 5/11 anonim ***** válasza:
33%

"Már ott megbukott a "magyarázatod" hogy külön értékelted a két pártot. Szerintem egy kutya."

- Hú, pedig már majdnem vettem a bátorságot, hogy válaszoljak, de látom, hogy kevés vagyok én ehhez. Bocsáss meg a kellemetlenkedésért.

2014. márc. 14. 23:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést. Nem trollkodásnak szántam. Tényleg érdekelnének a miértek.
2014. márc. 15. 00:20
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

Mszp leszerepelt.

a fidesszel 4 év alatt jól jártunk. Sokkal rosszabb is lehetett volna! Ne feledjük görögökkel voltunk versenyben, ma mindenki lengyel példát hoz fel. ( már a szlovákot se, mert idén a szlovák gazdaság még rosszabbul teljesít, mint a magyar)

Hol van pedig a lengyel és a görög egymástól? A leggyengébb és a legdinamikusabb országok ... csak hogy érezhető legyen a különbség!

2014. márc. 15. 05:36
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

Az MSZP csak a Fidesz szerint szerepelt le. A Fidesz csak annak jó, aki jól járt az egykulcsos adóval, és elhiszi, hogy az "ország jobban teljesít". A valóságban 25 év legrosszabb kormánya.

Rajtuk kívűl más alternatíva nincs.

2014. márc. 15. 07:23
 9/11 anonim ***** válasza:
18%

"A Fidesz csak annak jó, aki jól járt az egykulcsos adóval,"

Ergo a munkaképes társadalom 80%-a.

2014. márc. 15. 08:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy a 80%-a jól járt? Akárkit kérdeztem, az szídja.

Gondolom azért szavaznak még mindig a két párt valamelyikére, mert még azokat is normálisabb alternatívának vélik a Jobbiknál, amit nem csodálok.

2014. márc. 15. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!