Aki még hisz az MSZP/Fideszben, az miért teszi ezt? Nem szerepeltek még le elégszer?
MSZP : Iszonyt meggyözöek okos dolgokat mondanak és jó arcok vannak !
Fides: NEM TUDOM !
Már ott megbukott a "magyarázatod" hogy külön értékelted a két pártot. Szerintem egy kutya. Ugyanúgy nem volt elszámoltatás, ugyanazt a "gazdaságpolitikát" folytatták, ugyanúgy buknak meg mindkét oldalról a képviselők az illegális milliárdjaikkal.
MSZP oldalon "jó arcok vannak"? Gyurcsányra, vagy Mesterházyra gondolsz ezalatt?
"Már ott megbukott a "magyarázatod" hogy külön értékelted a két pártot. Szerintem egy kutya."
- Hú, pedig már majdnem vettem a bátorságot, hogy válaszoljak, de látom, hogy kevés vagyok én ehhez. Bocsáss meg a kellemetlenkedésért.
Mszp leszerepelt.
a fidesszel 4 év alatt jól jártunk. Sokkal rosszabb is lehetett volna! Ne feledjük görögökkel voltunk versenyben, ma mindenki lengyel példát hoz fel. ( már a szlovákot se, mert idén a szlovák gazdaság még rosszabbul teljesít, mint a magyar)
Hol van pedig a lengyel és a görög egymástól? A leggyengébb és a legdinamikusabb országok ... csak hogy érezhető legyen a különbség!
Az MSZP csak a Fidesz szerint szerepelt le. A Fidesz csak annak jó, aki jól járt az egykulcsos adóval, és elhiszi, hogy az "ország jobban teljesít". A valóságban 25 év legrosszabb kormánya.
Rajtuk kívűl más alternatíva nincs.
"A Fidesz csak annak jó, aki jól járt az egykulcsos adóval,"
Ergo a munkaképes társadalom 80%-a.
Honnan veszed, hogy a 80%-a jól járt? Akárkit kérdeztem, az szídja.
Gondolom azért szavaznak még mindig a két párt valamelyikére, mert még azokat is normálisabb alternatívának vélik a Jobbiknál, amit nem csodálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!