Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok erről a tesztről...

Mit gondoltok erről a tesztről? Az jött ki, amire számítottatok?

Figyelt kérdés
[link]

2014. márc. 13. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kíváncsiságból elkezdtem, mikor jó résztét kitöltöttem, Párom megmondta mit fog javasolni és sajna igaza lett, pedig egyáltalán nem arra a pártra favorizálok, még a közelében sincs.

Éderességként ki lehet tölteni, de én nem vettem komolyan, nehogy már egy teszt jobban tudja mit akarok. Sosem szerettem, ha valaki/k rám akarják/ták erőltetni, hogy mit gondoljak és mi legyen a véleményem.

2014. márc. 13. 21:31
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Hát utolsó, pedig valaki rád erőlteti, hogy mit gondolj, mert ez a teszt elég jól eltalálja, hogy ki áll a legközelebb a válaszaidhoz. Ha nem azt hozta ki, amit szerettél volna, akkor talán még is csak befolyás alatt állsz, csak észre sem veszed.
2014. márc. 14. 06:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, mert azt a pártot, ez idáig nem pártként került a látóterembe, de mikor láttam, hogy indul csak örültem neki. Végül is nem erőltette rám senki.
2014. márc. 14. 06:11
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy azért jó mert a végén meg lehet nézni, összehasonlítani hogy ugyanazokra a fontos (és kevésbé fontos pl. az Izraelest nem is értem) az egyes pártok milyen választ adnak. Persze ezt nagyrészt program vagy eddigi nyilatkozatok és állásfoglalás alapján csinálja, ami ugye nem minden, elsőre nekem is egy kisebb párt jött ki, ami az Összeborulással karöltve indul, nálam ez kizáróok.
2014. márc. 14. 09:29
 15/16 A kérdező kommentje:

Ez ami még nagyon jó szerintem [link] (tudom hogy nem a mostani, de a kérdések most is aktuálisak).

A módszertan tetszik ebben, hogy a válaszok alapján kétdimenziós koordinátarendszerben mutatja meg a helyünket, az x tengely a gazdasági jobb és baloldal, az y a liberális és konzervatív. Sokszor egybemossák baloldalt a liberálissal, jobboldalt a konzervatívval.

2014. márc. 14. 09:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, Fidesz 24 pont. Amúgy jó a kérdőív!
2014. márc. 16. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!