Mit gondoltok erről a tesztről? Az jött ki, amire számítottatok?
Szerintem elég jól strukturált és alapos. A legtöbb ilyen teszt sokkal primitívebb, 6-8 direkt, primitív kérdésből akar messzemenő következtetést levonni.
Nekem az némi meglepetés, hogy leginkább MOMÁ-s vagyok (Bokros pártja), bár ha belegondolok, mégse olyan meglepő, mert a liberális alapfelfogásom mellett van bennem egy erős konzervatív vonás is (ellenzem a melegházasságokat, a drogoázást stb.), és ezt ezek szerint leginkább ők hozzák. Sokra nem megyek vele, mert sajnos rájuk nem lehet szavazni, most besoroltak a kormányváltó balos szövetségbe.
Több kérdés is eléggé fura:
"Magyarország számára Izrael természetes szövetséges a Közel-Keleten."
Van 196 ország a Földön, de valamiért pont Izrael van kiemelve, ha naiv lennék nem is érteném.
Másik kedvencem:
"A szélsőjobboldali eszmék, mozgalmak, pártok elleni küzdelem állami feladat."
És mi van a szélső ballal?
"Az országgyűlési választásokon csak a Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, magyar állampolgárok vehessenek részt."
Ez meg egy becsapós kérdés, mert ha igent nyomok akkor egy erdélyi mondjuk nem szavazhat, ha nemet, akkor egy izraeli kettős állampolgár is szavazhatna, azt meg tudjuk hogy ingyen osztogatják. No persze ők így is úgy is szavaznak, ilyen kis részletek mint a bürokrácia nem gátolja meg őket semmiben sem csak a külhoni magyarokat.
Egyébként nekem is a Jobbik jött ki nagyon helyesen.
Jónak tűnik és nem az jött ki, amiről azt gondoltam, hogy nem fog kijönni. (így kacifántosan pontos a megfogalmazás)
G.
Minden kérdésre generált egy választ az addigi válaszaim alapján, így ha valamelyik irányba elmozdultam akkor módszeresen tovább terelt arra az irányba, függetlenül attól, hogy igennel válaszoltam arra a kérdésre vagy sem.
Ezt leszámítva viszont elég jófajta kérdőív, terjeszteni is fogom alkalomadtán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!