Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is azt látta h csak a...

Más is azt látta h csak a Jobbikos plakátok vannak össze firkálva?

Figyelt kérdés

Én csak azt láttam a belvárosba (BP-n) nácik felirat és Vona Hitler bajusszal.

Ezek szerint nem csak nekem nem szimpatikusok, bár én nem nácinak hanem Irán bérencnek tartom a pártot.

2014. márc. 13. 17:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%
Ott a pont ! :D
2014. márc. 13. 18:13
 12/23 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem jó helyen van Vonán a hitlerbajusz.
2014. márc. 13. 18:17
 13/23 anonim ***** válasza:
56%

Jobbik plakát rongálás bejelentése:

a plakatjavitas@jobbik.hu címen

2014. márc. 13. 18:27
 14/23 anonim ***** válasza:
59%
X. kerületből indult, ott pedig a Hitgyüli főhadiszállás van. Elég szervezett, egyenstílusban vannak összemázolva, többre külön ragaszokat gyártottak le. Ennyi energiát belefeccölni egy ilyen primitívségbe...
2014. márc. 13. 19:01
 15/23 anonim ***** válasza:
40%

"Punkok voltak. Alacsony értelem. Az egyetemre járók jobbikosok. A punkok addig gondolkodnak, hö hö kannás bor hö hö kefélünk, hö hö hánytam."

Magyarország egyik (ha nem a) legfontosabb egyetemi szakán vagyok, de egy jobbikost sem ismerek onnan.

2014. márc. 13. 19:30
 16/23 anonim ***** válasza:
78%

A "művelt, értelmiségi" liberósok...

Ha olyan műveltek, meg satöbbik lennének már csak azért sem csinálnának ilyesmit, de így csak meghazudtolják magukat.

2014. márc. 13. 19:41
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
Én meg Magyarország legszinvonalasabb (hivatalosan, és világviszonylatban is elég jó helyen van), és kutatási szempontból legjelentősebb szakján vagyok, és én ismerek Jobbikosokat, sőt, még olyan embert is, aki náci!
2014. márc. 13. 19:42
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
Fejlesztik a végső fegyvert?:D:D
2014. márc. 13. 19:51
 19/23 anonim ***** válasza:

"ma 18:57"

számos hiteles, reprezentatív kutatás BIZONYÍTJA, hogy sokkal több diplomás, középosztálybeli, vagy egyetemista jobbikos, mint szoci például. ez TÉNY, nem az amit te hiszel. a fogatlan szatyrosok a tüntetések első sorában nem vetítik le az egymilliós tábort.

2014. márc. 14. 19:13
 20/23 anonim ***** válasza:

googleban egyik első találat:

[link]

2014. márc. 14. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!