Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nyugdíjasok mit szólnak...

A nyugdíjasok mit szólnak hogy magánnyugdíjrendszeren keresztül kapják a gepát?

Figyelt kérdés

1. Az MSZP támogatja a magánnyugdíjrendszer átalakítását (2009-12-14 17:21:46) Hírextra.hu

Az MSZP-frakció támogatja a magánnyugdíjról és intézményeiről szóló törvényjavaslat elfogadását. A pénzügyminiszter szerint a zárószavazás előtt lévő előterjesztés reformértékű lépéseket hajt végre a magánnyugdíjrendszeren.

2. Átalakítaná a nyugdíjrendszert az MSZP (2009-12-14 14:30:32) Népszava.hu

Az MSZP-frakció támogatja a magánnyugdíjról és intézményeiről szóló törvényjavaslat elfogadását; a pénzügyminiszter szerint a zárószavazás előtt lévő előterjesztés reformértékű lépéseket hajt végre a magánnyugdíjrendszeren.

2009. dec. 14. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó lenne ez a kérdés, meg fontos is, de még jobb lenne, ha előbb a kérdező vagy valaki más elmagyarázná, hogy mi is történt ma, mit szavaztak meg. Hallottam ugyan a hírekben, de nem fogtam fel a lényegét. Csak annyi maradt meg, hogy a FIDESZ ellene szavazott, míg az MSZP szerint egy nagy horderejű reformot fogadtak el. Attól tartok, ez fontosabb ügy lehet, mint az sok hülye bulvár hír, amiknek lényegesen nagyobb teret szenteltek, és mire megtudjuk, mit jelent ez a számunkra, addigra már késő lesz.
2009. dec. 14. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom,mit fogadtak el a Parlamentben.De ez semmiképpen nem érintheti azokat,akik már jelnleg is nyugdíjasok.

A magánnyugdíj pénztárak úgy működnek ( általában),hogy a velük szerződő munkaválló havonta x összeget befizet,és a nyugdíjkorhatár elérésekor ennek megfelelő nyugdíjat kap majd.Ez természetesen ennél bonyolultabb.Valószínű,hogy ezzel kapcsolatban hoztak döntést.

Abban viszont igaza van az előttem szólónak,hogy az aktív korú dolgozóknak jó lenne,minél előbb tisztán látni ebben a kérdésben.

2009. dec. 14. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!