Jobbikosok! Egyre többen vagyunk! Az lentebb linkelt pár videóba is próbálják keresni azt a kis rést amivel akár csak zavarba lehet hozni Vona Gábort. De nem lehet mert egyedül ő lehet az akinek vezetnie kell az országot!?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=FjhkOK21LA8
http://www.youtube.com/watch?v=j7KXHs0RqQw
lehet még találni bőven tessék megnézni őket!
2014. márc. 12. 12:37
11/17 A kérdező kommentje:
A Jobbik az a párt amivel Magyarország hosszú távon a legjobban járna!! Mióta dolgozom folyamatosan csökken a bérem de kijárandóságaim meg nőnek nagyon és én ezt nagyon nem akarom! Véget kell ennek végre vetni szerintem a lehető leghamarabb.!
2014. márc. 12. 15:19
13/17 anonim válasza:
"A Jobbik az a párt amivel Magyarország hosszú távon a legjobban járna!!"
Akkor ajánlok neked egy kazahsztáni tanulmányutat, ha látni akarod, hogy milyen a jobbikos társadalom.
14/17 anonim válasza:
Azért érdekelne, hogy mi a kérdés?
Szerintem nem alkalmas vezetőnek. Nézd meg milyen vezetők vannak az ilyen pártok élén, hasonlítsd össze azokkal, meg az előéletükkel és láthatod mennyire elüt azoktól.
Számomra még most sem érthető, hogy miért pont Vona. Tudnék mondani minimum három olyat, aki abból a táborból való és ezerszer alkalmasabb nála a vezéri szerepre.
15/17 anonim válasza:
Amióta a társadalom elhanyagolja a szellemi fogyatékasakat azóta egyre töretlenebb a jobbik népszerűsége.
16/17 anonim válasza:
miért fikázzátok le a jobbikot?
17/17 anonim válasza:
Régebben leálltam volna vitatkozni, de mára rájöttem, hogy értelmetlen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!