Egy "roma értelmiségi" blogjából kiollózott vélemény a bűnözésről. Kedves jogvédők, van e hozzáfűznivalótok?
Ezt ne itt tedd szóvá! Fordítsd, ill. fordíttasd le minél több nyelvre, és a lehető legtöbb internetes fórumon tedd (tegyétek) közzé, aminek valószínűleg magas az olvasottsága!
Minél szélesebb körben teszed közzé nemzetközi szinten, hogy milyenek a magyarországi cigányok, annál jobb.
Ha baromság, ami ott le van írva, akkor is! Sőt, talán méginkább.
Rá kel, húznia cigányokra.
Az a sz...rházi SZDSZ-es tyúk is, meg Göncz Kinga is ráhúzott a magyarokra újságírói csúsztatásokat, úgyhogy innen kezdve semmi lelkiismeret furdalása ne legyen senkinek, ha netalántán a cigányok rovására csúsztatást tesz közzé.
hú...hát ha fel voltam háborodva a belinkelt poszton,az csak azért volt, mert még nem néztem meg a többit :D itt több cigány is osztja az eszet és a legújabb hozzászólás címe: "Követeljük, hogy engedjék szabadon a Sajóbábonyban letartóztatott roma származású, hős, mártír, politikai foglyokat!!!!"
hát mindjárt elsírom magam...
a blog írója Balogh Arthúr,valós személy. állítólag ötödéves politológus hallgató valamelyik főiskolán(gondolom erős ösztöndíjas támogatással), és mellesleg Orbán Viktor tanácsadó köréhez tartozik.ezen információimat a kurucinfó idevonatkozó cikkeiből szereztem, ahol is gyakran fogalkoznak Arthúr agymenéseivel:)
egyébiránt nekem a legjobban az tetszett, hogy ő "kioktatta Bayer Zsoltot"!:):):), akinek a kisujjában több ész van, mint Arthúr egész famíliájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!