Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy "roma értelmiségi" blogjáb...

Egy "roma értelmiségi" blogjából kiollózott vélemény a bűnözésről. Kedves jogvédők, van e hozzáfűznivalótok?

Figyelt kérdés

[link]

gondolom mindenki teljesen egyetért az úr véleményével...

2009. dec. 14. 11:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Ezt ne itt tedd szóvá! Fordítsd, ill. fordíttasd le minél több nyelvre, és a lehető legtöbb internetes fórumon tedd (tegyétek) közzé, aminek valószínűleg magas az olvasottsága!

Minél szélesebb körben teszed közzé nemzetközi szinten, hogy milyenek a magyarországi cigányok, annál jobb.

Ha baromság, ami ott le van írva, akkor is! Sőt, talán méginkább.

Rá kel, húznia cigányokra.

Az a sz...rházi SZDSZ-es tyúk is, meg Göncz Kinga is ráhúzott a magyarokra újságírói csúsztatásokat, úgyhogy innen kezdve semmi lelkiismeret furdalása ne legyen senkinek, ha netalántán a cigányok rovására csúsztatást tesz közzé.

2009. dec. 14. 15:54
 12/29 A kérdező kommentje:
azért itt teszem közzé, mert itt olvasom gyakran azokat, akik úgy védik a cigányokat, mintha azt sem tudnák, mi fán teremnek...szerintem azok az emberek kb annyi cigányt láttak életükben, ahány dél amerikai benszülettet láttam én... és igazából akkora netguru sem vagyok,hogy tisztában legyek vele, melyek a legolvasottabb külföldi fórumok,a e-mailjeimet megnézem, meg néha az itteni kérdéseket,válaszokat,de életem jó részét net nélkül töltöm
2009. dec. 14. 16:31
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Mellékesen, nincs roma értelmiség, csak öltönybe bújtatott cigány. :D
2009. dec. 14. 17:58
 14/29 A kérdező kommentje:
idézőjel is ott van ;)
2009. dec. 14. 18:02
 15/29 A kérdező kommentje:

hú...hát ha fel voltam háborodva a belinkelt poszton,az csak azért volt, mert még nem néztem meg a többit :D itt több cigány is osztja az eszet és a legújabb hozzászólás címe: "Követeljük, hogy engedjék szabadon a Sajóbábonyban letartóztatott roma származású, hős, mártír, politikai foglyokat!!!!"

hát mindjárt elsírom magam...

2009. dec. 14. 19:10
 16/29 anonim ***** válasza:
Nyugi, szerintem nem is cigány ír, ha meg igen, úgyis agyilag elmaradott.
2009. dec. 14. 19:30
 17/29 anonim ***** válasza:

első reakció

MI A FA.SZ????

2009. dec. 14. 19:57
 18/29 anonim ***** válasza:
Erősen antifasiszta vagyok, de ez gusztustalan
2009. dec. 14. 20:57
 19/29 A kérdező kommentje:
utolsó, külön köszönöm a hozzászólást :) mellesleg én sem vagyok se rasszista, se fasiszta, van néhány cigány barátnőm is, de az egyetemen(ugye aki már odaig eljut közülük, az nem egészen olyan, mint a fent írogató személy)... én nem gyűlölöm a cigányokat sem, csak értetlenül állok a magyarokkal szemben elkövetett igazságtalanságok fölött
2009. dec. 14. 21:07
 20/29 anonim ***** válasza:

a blog írója Balogh Arthúr,valós személy. állítólag ötödéves politológus hallgató valamelyik főiskolán(gondolom erős ösztöndíjas támogatással), és mellesleg Orbán Viktor tanácsadó köréhez tartozik.ezen információimat a kurucinfó idevonatkozó cikkeiből szereztem, ahol is gyakran fogalkoznak Arthúr agymenéseivel:)

egyébiránt nekem a legjobban az tetszett, hogy ő "kioktatta Bayer Zsoltot"!:):):), akinek a kisujjában több ész van, mint Arthúr egész famíliájában.

2009. dec. 16. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!