Egy "roma értelmiségi" blogjából kiollózott vélemény a bűnözésről. Kedves jogvédők, van e hozzáfűznivalótok?
Kissé agyhalott a gyerek az tuti. Félreértés ne essék, én is rühellem az alulfejlett cigányokat (az alulfejlett magyarokat is félreértés ne essék, csak ugye az egyik létezést elismerik a másikat nem)
szal nem lehet, hogy ezt a blogot simán provokálás céljából írják? Vagy tényleg így gondolkodik vajon az írója? Mert az elég súlyos lenne.
Ez az!
Kell nekik a liberális bátorítás! Már lassan a többségi társadalomnak lesz kellemetlen, hogy nincs minden cigánynak A6 osa. Persze lehet hogy jövőre ez lesz a kívánság, csak azt nem tudom hogy ki lesz a mikulás!
cigányellenes provokáció...
és egyáltalán nem vagyok liberális, és jogvédő, és cigánybarát
csak gondolkodok
persze, de ezt nem öltöztetik filozófiai és jogi köntösbe, mert fogalmuk sincs, mi az
egy értelmiségi meg nem ír le ilyet, még ha így is gondolja, mert azt azért tudja, hogy ez így leírva: 1. baromság, 2. gáz
tehát marad a provokáció
tudjuk régen "Qui prodest?"
Hát ez nyilvánvalóan provokáció, vagy valami olyasmi... nem tudom mire provokál(talán arra hogy itt egy 'értelmiségi' cigány aki blogot ír(mintha nem tudna ilyet egy 10 éves) de ő is ilyen kretén) de olyan nonszensz dolgokat ír bele hogy végig se olvastam inkább
"A cigány jogosan lop." - hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!